To Ja to samo... Mówię do mojego męża chodz do sklepu cos zrobimy dobrego na kolacje a on oj nie chce mi się chodz na tv piątek jest..kur... Słyszę w każdy piątek oj nie chce mi się nic piątek jest i ja z grzancem w kuchni przed laptopem on w salonie przed tv masamra
reklama
pkati
Fanka BB :)
A mojemu sie na amory i bzykanie wzielo [emoji50] owulacje ma czy co do cholery [emoji15]
A moze wydalam jakies zapachy ze sie zbliża owulka u mnie i samiec czuje ze trzeba dzialac[emoji1] moze moj facet to lepszy test owulacyjny niz te z Allegro hahah
A moze wydalam jakies zapachy ze sie zbliża owulka u mnie i samiec czuje ze trzeba dzialac[emoji1] moze moj facet to lepszy test owulacyjny niz te z Allegro hahah
A o takie rzeczy to spięcia mamy często nie ważne ze ja po 100 razy oglądam jego filmy z Sigalem ale jak on ma ze mną coś obejrzeć to nagle śpi heh
Zrozum faceta ;/
Masakra ci faceci.
My zawsze jak jest wolne to ogladamy tv. Bo on mowi ze zmeczony po pracy to nie chce mu sie nic. Ale moze na bilarda dzisiaj go chociaz namowie.
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Oj, dziewczyny, po co sie kłucić.
My nie spinamy się już o syf. On bezwarunkowo wynosi przepełniony kosz upchany na maksa, ja bez pretensji sprzątam jego kurnik pod biurkiem przy laptopie, myje naczynia pozostawione nawet z wielu dni jak mnie w domu nie ma, spokojnie skrytykuje nie tak karmioneego psa. On bez pretensji wacha lakier jak koło niego siedze i robie paznokcie. Filmy, nic błahego. Oglądamy to samo choć i tak mnie się to nie podoba, przyjmuje d wiadomości jak coś nie tak powie o tym co ja oglądam i bez pretensji zaczyna sobie coś czytać.
Lata praktyki.
Ale mi się w głowie kręci...
Położe się
My nie spinamy się już o syf. On bezwarunkowo wynosi przepełniony kosz upchany na maksa, ja bez pretensji sprzątam jego kurnik pod biurkiem przy laptopie, myje naczynia pozostawione nawet z wielu dni jak mnie w domu nie ma, spokojnie skrytykuje nie tak karmioneego psa. On bez pretensji wacha lakier jak koło niego siedze i robie paznokcie. Filmy, nic błahego. Oglądamy to samo choć i tak mnie się to nie podoba, przyjmuje d wiadomości jak coś nie tak powie o tym co ja oglądam i bez pretensji zaczyna sobie coś czytać.
Lata praktyki.
Ale mi się w głowie kręci...
Położe się
Lilolo
Założyłam grupę
Które chcą dołączyć proszę o pw
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Założyłam grupę
To bedzie grupa elity hahaha my jestesmy wszystkie udane ciesze sie ze Was mam naprawde megaaa sie ciesze
reklama
Lilolo
Ej a czemu elita )
Nie jestem w stanie nicków wszystkich spamietac
Nie jestem w stanie nicków wszystkich spamietac