reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Witajcie dziewczynki ja oczywiscie z tylu nie nadrabiam z informacjami tak szybko piszecie, u mnie dzis termin @ ktora sie nie pojawila, zrobilam sobie oczywiscie test i wyobrazcie sobie ze niby jakis cie sie pojawil.

Kochana!!! Po ciuchu rowniez gratuluje:) przydalyby sie jakies 2kreseczki:))

reklama
Zuzka jutro powtórz teścik i prosimy o piękne foto 2 kresek zeby nas pozytywnie naładować :)

jasne ze powtorze,
jezeli chodzi o objawy to czuje sie tak jak przy napieciu przedmisiaczkowym,
ja w tym mies mialam bardzo wczesnie owulacje i wlasciwie wg mnie to na ty etapie jezeli faktycznie ma byc dzidzius kreseczka powinna byc wyrazniejsza no ale z drugiej strony wszystko zalezy kiedy sie zagniezdzi

Kami zalozylas grupe??:))) moj maz wlasnie wrocil z targow wedkarsk8xh bo sa w poznaniu. I pewnie jakis filmik obejrzymy:))

Zuzka, ja miałam 5 dni temu ładną betę. Trzy dni plamień. Dzisiaj już prawie nic plamień. No i dziś test negatywny.
Fajne że zobaczyłaś coś na teście. To coś miłego. Ja nie mam takiego zaszczytu i nawet nie wiem czy coś tam jest.
Tym bardziej, że nie moge wstawać z łużka -płuca, no i nie pójdę na krew.
Powtórz za dwa dni. A będzie dobrze.

Lux, - jak ja dawno chińczyka nawet na oczy nie wdziałam.

Laski a ja dzisiaj ide na grzańca siostra z boku zaprasza;) piliście juz tzw...królowe śniegu???
Grzane winko z amaretto a na gorze bita śmietana w sprayu posypana cynamonem...mmmmmmm jak zobaczyłam 1 raz to pomyslalam to co większość z was teraz pomyśli bleeeee ale jak sie zanuzy w tym usta mmmmm...rozkosz[emoji12]

reklama
Do góry