reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Cos chyba poszlo nie tak..
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Lilolo
Nie ma tego w forach zamknietych, ktore bylyby dostepne chyba z tela. Tylko w grupie...
A kurcze nie wiem jak zalozyc forum zakniete :what:
Jak ktos dojdzie jak zalozyc zamkniete forum to niech napisze, ze to zrobil, a wtedy grupe usune
A kurcze nie wiem jak zalozyc forum zakniete :what:
Jak ktos dojdzie jak zalozyc zamkniete forum to niech napisze, ze to zrobil, a wtedy grupe usune
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Ale jazda.
Musze mieć okno otwarte bo mi. Za mało powietrza. Poleżałam, wstałam, zrobiłam sobie znowu jeść zjadłam i odbiło pi się zgagą. Te leki mnie dobijaja.
Piecze mnie podbrzusze i czasami pokłówa z prawej strony, takjakby jajnik. Łamią mnie też nogi, boli tak jakby od kręgosłupa i boli przy biodrach.
Musze mieć okno otwarte bo mi. Za mało powietrza. Poleżałam, wstałam, zrobiłam sobie znowu jeść zjadłam i odbiło pi się zgagą. Te leki mnie dobijaja.
Piecze mnie podbrzusze i czasami pokłówa z prawej strony, takjakby jajnik. Łamią mnie też nogi, boli tak jakby od kręgosłupa i boli przy biodrach.
Lilolo
Grupa jest. Ale w zakldce grupy.
Napisalam do moderatorki, mam nadzieje, ze pomoze mi zalozyc podforum zamkniete bo ja nie wiem jak to zrobic
Napisalam do moderatorki, mam nadzieje, ze pomoze mi zalozyc podforum zamkniete bo ja nie wiem jak to zrobic
Lilolo
Enej słoneczko,
Tule cie mocno
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Tule cie mocno
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Ruda Hetera
Enej tak mi przykro
reklama