reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Karla,

To chyba kwestia przyzwyczajenia z tym autem :) mam znajoma co przy dwójce dzieci (4, 2latka) nie mają samochodu i mieć nie chcą [emoji15] ja ich podziwiam :)

Asch,

Oby dzień Ci szybko zlecial [emoji8]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Mój poprzedni mąż nie miał samochodu i miałam figurę jak modelka, kaloryfer na brzuszku :) do pracy chodziłam (!) codziennie. 6km na przystanek, busem do pracy i powrót taki sam :) a teraz mam męża z samochodem i odłożony tłuszczyk gdzie się tylko da :p

reklama
Ale mnie wkurzyła tesciowa :mad:

Mówi do mojego: - gdzie ty byłeś jak Jagoda się robiła, toć ona nic do ciebie niepodobna [emoji15]

Ostatnia edycja:
Kamilove jaką głupia ona jest....nie przejmuj się.
Ja myślę że jak by sie miało nie mieć z jakiegoś powodu to by sie dało radę bez auta

O matko ale taktowna kobieta...szok...
Podziwiam bo chyba bym nie wytrzymala bez odpowiedzi.

A kurde ja tez muszem autobusami smigac ale jakos nie chce nawet myslec zeby drugi samochod kupywac bo to wydatki razy dwa...chociaz kto wie czy kiedys sie nie udecyduje bo jednak czasem jest problen z autobusami ze nie pasuja itp

Mój poprzedni mąż nie miał samochodu i miałam figurę jak modelka, kaloryfer na brzuszku :) do pracy chodziłam (!) codziennie. 6km na przystanek, busem do pracy i powrót taki sam :) a teraz mam męża z samochodem i odłożony tłuszczyk gdzie się tylko da :p
Ja jak jeszcze bylam dziewczyna mojego teraz juz meza to bylam szczuplejsza o 20kg. Malzenstwo i wygoda samochodem zrobily swoje hahaha

Ale mnie wkurzyła tesciowa :mad:

Mówi do mojego: - gdzie ty byłeś jak Jagodą się robiła, toć ona nic do ciebie niepodobna [emoji15]

Aleee gnida z niej.... ale bymmm jej wygarnela..

reklama
Mamilove trzeba było powiedzieć że przejęła silniejsze geny i jest mamusina :p mojemu mężowi teściowa szukała żony kiedy siedzieliśmy wspólnie przy obiedzie :)

Do góry