reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamilove ale ból jajników i dołu brzucha to raczej od euthroxu nie może być spowodowany?
Ewel,

Zerknij w ulotce czy są takie skutki uboczne. Ja się nigdy z nimi nie spotkałam.

I też nie wiem czy od zbyt niskiego progesteronu może boleć brzuch. Mnie właśnie nie bolał wcale, żadnych objawów nie było przed @. Dopiero jak zaszłam to zaczęły się masakryczne bóle i skurcze [emoji53]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Kamilove no właśnie ja jak zaszlam to miałam bóle brzucha takie ze spać nie mogłam doktorka do której wtedy chodziłam (głupia ....) zmieniłam ja. Wtedy pow że to normalne i nospe mogę brać. A jednak może niski progesteron miałam wtedy i wystarczyło np zrobić badanie i dac Luteine...
Nie ma w ulotce właśnie o bólu brzucha.

reklama
Ewel,

Sama nie wiem co Ci doradzić. Być może faktycznie jest to wina progesteronu. Idź na wizytę to może wtedy gin rozjaśni Ci sytuacje. Ja tu nie chce wirtualnie stawiać diagnozy bo przyczyn tego bólu może być bardzo wiele :)

Trzymam kciuki by było dobrze :tak:

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Do góry