reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witajcie. Ostatnio mam taki strasznie stresujący okres w pracy, kontrola wszystkiego co się da, a do tego te egzaminy, jestem wykończona psychicznie. Dziś obudziłam się w nocy cała mokra pomimo, że nie było mi gorąco ani nie miałam zadnych zwariowanych snów. Przestraszyłam się ze to przeziębienie, ale póki co czuje się OK. Piersi mnie tak bolą, że nie dałam rady spać na brzuchu a to moja ulubiona pozycja..:-)

Dobry babeczki ja witam sie na chwili przerwy z goraca....kawka.....

Ja wczoraj za cholere nie moglam zasnac juz wiedzialam ze bedzie licho z wstaniem to ustawilam budzik na 4.10 obudzilam meza i powiedzialam ze reszte musi przygotowac sobie dzis sam ;) ale widzial ze nie zartuje wiec nie bylo protestu.
Czuje sie jak zombie ;) juz mnie nawet korcilo na energetyka ale jednak strach wygral i nie kupilam :)

Lux i dobrze niech wiedza ze na glowe Ci nie wejda bez konsekwencji ;)

Zenona jak tam zabek

Ewel my tu zaciskamy &&& i czejamy na wiesci :tak: wszystko bedzie dobrze.Niestety tak jak mamilove pisze przyczyn moze byc duzo i to nie koniecznie od tego.Spokojnie nie denerwuj sie juz dzis wszystko bedziesz wiedziala.
Kochana co lekarz to inna teoria ja tez mialam taka lekarke ze mowila ze bole brzucha w ciazy ( na poczatku ) to standard o ze mam sie nie denerwowac i w razie bardzo jakby bolalo wziac nospe.A nie byla to zla lekarka bo miala same pozytywne opinie.
Tamta mowila tak drugi w klinice to potwierdzil a inny przyszedl i mowi ze kazdy bol jest niepokojacym objawem ale nie zawsze jest to objaw czegos zlego.

Co lekarz to inna teoria.

Ja wiem ze to trudne ale staraj sie kochana nie denerwowac.

Wierz mi ze kazda kobieta po stracie ma wiele lekow i watpliwosci.Ja tez je mam i to duuuuuuzo ale musimy byc dobrej mysli

Aschlee kochana jesteś;) [emoji259] [emoji259] [emoji275] [emoji122] dziekujeeeee.
Czekam do wieczora może to nic ale chce wiedzieć co o tym.wyniku można myśleć bo są.też różne teorie na internecie ..

Ja energetyki tez lubie ale teraz nie pije boje sie. Jest tak zimno w poznaniu ze masakra . Ja nie wiem jak ludzie sobie bez auta radza. Ja to bym chuba zamarzla. Wrr... chociaz kiedys i ja sobie radzilam:)

Karla,

To chyba kwestia przyzwyczajenia z tym autem :) mam znajoma co przy dwójce dzieci (4, 2latka) nie mają samochodu i mieć nie chcą [emoji15] ja ich podziwiam :)

Asch,

Oby dzień Ci szybko zlecial [emoji8]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Ewel trzymam kciuki za wizytę i życzę wam miłego dnia podczytuje was ale nie bardzo mam dzisiaj czas żeby uczestniczyć w wymianie zdań :)

reklama
Karla,

To chyba kwestia przyzwyczajenia z tym autem :) mam znajoma co przy dwójce dzieci (4, 2latka) nie mają samochodu i mieć nie chcą [emoji15] ja ich podziwiam :)

Asch,

Oby dzień Ci szybko zlecial [emoji8]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Szaleniii:) ja sobie nie wyobrazam. Tylek sie przyzwyczail do samochodu i po ptokach:)

Do góry