reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kami, a progesteron najlepiej badać po owu?
7dni po owu. No i jezeli mam byc szczera to progesteron ponizej 10 nie wskazuje na owulacje.

Powinien byc powyzej.

Nawet teraz zerknelam do swoich wynikow i tak mam przez gina rozpisane jak mowie.

Ewel,

Dostaniesz luteine lub dupka i bedzie ok.

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Lady dziekuje
Kamilove dziekuje:)

Masakra jakas moze dlatego w poprzedniej ciazy tak bolal mnie brzuch... palmien nie bylo ale mimo wszystko... myslicie ze jest sens isc jutro z tym wynikiem zeby juz brac cos czy czekac do @?

Kamilove tez o tym czytałam właśnie ze poniżej dziesięciu to brak owulacji ale może nie do końca tak jest ,/
W moim laboratorium normy dla fazy lutealnej to 1,7-27 a w ciąży powinno być co najmniej 16.4

Lux,

Zerknij do tylu. Najlepiej 7dpo i to jest standard, ale raz mialam sprawdzany zaraz dzien po owu, 3dpo i 7dpo by zobaczyc czy rosnie. Wtedy mialam monitoring cyklu i zastrzyk na pekniecie pecherzyka.

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Ja od lat noszę żele, ale mam od kilku miesięcy przerwę, bo miałam tak zniszczone paznokcie, że masakra :( w kwietniu chcę wrócić na żele z powrotem :)
No zele troszke niszcza bo trzeba pilowac:) troche przerwy sie przyda :)
Hybryda też fajna rzecz i wygodniejsza ale szybko odpryskiwały. Przynajmniej te które używałam. Jakieś z allegro :p
Moje niektore agentki nosza po 4 ttg jak nie maja czasu podjechac hehe:)

Karla pokaż jakieś pazurki co zrobiłaś :)
Jak teraz skoncze paznokcie to qieczorem wstawie :)
Więc w czym problem? Gitara w rękę i do roboty :) teraz będziesz miała dużo czasu a i dzidzia urodzi się z dobrym słuchem :)
Ja uwielbiam spiewac ale nie mam do tego wogole gllosu:(
Hejoo juz jestem
Karla21 a na jakich hybrydach robisz jaka firmę?
Ja mam semilac hybrydy:) i jakies pojedyncze z golden rose i jakies 2 z neonail.

reklama
Do góry