reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Kochane uciekam spać, dziś sama :(

Anulka odpocznij i przemyśl wszystko. Może krótka separacja Wam pomoże.

Lux owocnej nocki:)

Paraplu u mnie wyniki są zazwyczaj na drugi dzień od 10 rano.

Lady nie przemęczaj się :)

Ewela czekamy cierpliwe :)

khadi :) ćwicz ćwicz :) ruch to zdrowie ;p

ruda mam nadzieję że nosisz już fasolkę

kamilove spokojnej nocy

Wszystkie kochane dziewczyny życzę Wam kolorowych snów i spokojnej nocy. Do jutra
:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
tak sie składa że i moja ciąza ktora poroniłam też miała być na wrzesień teraz gdyby się udało to chyba na październik.Cieszyłabym się bardzo licze na szczęście bo ostatnio Mam go dużo.

ewel Kielce.

No to mnie pocieszyłyście z tymi wynikami. Myślałam, że będę czekać z tydzień albo i dłużej. Wiem, że morfologia jest w ciągu kilku godzin w Kielcach bo tylko ją robiłam.

Witam! Jestem tak zmęczona że zaraz padne. Coraz częściej tak się czuje, obawiam się że moja tarczyca znów szaleje. Dziś rozmawialam ze znajomą która jest ginekologiem i ona stwierdziła że śluz w staraniach jest bardzo ważny, a ja właśnie ostatnio mam go tak mało jak na lekarstwo: (

Paraplu to na pewno w Kielcach wieczorem można odebrać przez Internet Max następnego dnia to nie skomplikowane badania więc szybko pójdzie;))
Yesenia ja też bez sił dziś. Śluzu mam średnio... I chyba mało miałam gdy zaszlam Ale może nie ilość a jakość się liczy he

yesenia ja mam wiecznie za niskie ciśnienie i to też potrafi bardzo utrudnić życie :/ Chodzę jak zombi na autopilocie do około godziny 11 i ziewam. Około 17 tak mi się chce spać, że ledwo kontaktuję. Wiecznie lodowate stopy, ręce, nos i uszy, bardzo częste bóle głowy i wieczna senność. Nie lubię kawy ale ostatnio już nie dawałam rady i zaczęłam ją pić z ogromną ilością mleka aby trochę zwiększyć ciśnienie. Jestem zdrowa a przynajmniej wg lekarzy jestem zdrowa i podobno taki mój urok.

PAraplu masz jak.mój mąż tylko on ma stopy jak nieboszczyk;))) ja czasami nos tako zimny he.
Dziewczyny progesteron bada sie na czczo?

reklama
Ewel ja kiedyś plynelam a teraz susza totalna. Ja już nie wiem co ze mną jest nie tak. Jak to badanie wyjdzie ok to już nie wiem gdzie szukać problemu

Do góry