reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
karla21
"Kochana w zadnym wypadku nie mozesz tak sie czuc. Nie pozwalam. To nie twoja wina."

To silniejsze ode mnie. Boli mnie to, że nie mogę przy nich być.

Aschlee25
"A Ty planujesz w NL zostac na stale?"

Ja to bym chciała wrócić do Polski. Bardzo tęsknię
:-( ale mój TŻ ma tutaj firmę, zatrudnia już kilkunastu ludzi. TŻ nawet nie myśli o powrocie do Polski i pracy za 1500zł. Ma ciągle przed oczami dom w którym brakowało na wszystko i on nie chce tak żyć. Ja go rozumiem ale za każdym razem po powrocie z Polski nie mogę pozbierać tydzień albo i dwa :-(. Wszystkim mówię, że jeśli wygram w totka to wracam do Polski pierwszym samolotem. To jest mój kawałek ziemi i żadne pieniądze świata tego nie zmienią.

ewel87
"Mnie nudzi już ta codzienność brak czasu na zrobienie w domu czegoś na spokojnie bez pośpiechu bo do pracy....."

Ja tego mam po dziurki w nosie. Po pracy zazwyczaj jestem około 17 w domu, zakupy, pies, prysznic, obiad, w miedzy czasie wstawić pranie, ogarnąć dom, i jest już zazwyczaj 21 i padam na pysk. Nie mam sił nawet by pouczyć się holenderskiego
:wściekła/y: Zacznę oglądać jakiś film i w 80% przypadków usypiam na kanapie w trakcie filmu.

"I już pusto jednak nam we dwójkę ;)"
My 1,5 roku temu tą pustkę zapełniliśmy psem :-D. Jak widać, pomogło ale nie na długo ;-) Moją psinę kocham miłością wielką, rozkochała w sobie nas, naszych znajomych i nasze rodziny. Jest cudna ale teraz marzy mi się kompanka (dziewczynka!!!!! :-D) do zabawy z moją psinką.

Ruda Hetera
Nie łam się. Zmiana temp. może być od czegoś innego. Wiem, że ciężko się nie spinać ale trzeba próbować. Ja się spinam, że są tutaj dziewczyny co już się starają a ja jeszcze muszę poczekać. Na każdego przyjdzie kolej :*

I jeszcze mnie strasznie wkurza to, że jest tyle cudownych kobiet starających się wiele miesięcy o dziecko a jakaś 14-letnia bździągwa z lenistwa się nie zabezpieczy i pach, dwie krechy :wściekła/y:

khadi
"Zazdroszcze Ci, ze jest jak w zegarku
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
"

Ja od pierwszej w życiu miesiączki wszystkie cykle też miałam jak w zegarku CO DO GODZINY. Ja się śmiałam, że na podstawie cyklu mogę godzinę podawać :-D. Serio! Bez względu czy byłam zdrowa, chora, zmęczona, pełna energii, na lekach czy nie, wszystko zawsze co do godziny się zgadzało. Teraz biorę tabletki to i nie wiem czy po odstawieniu mi to wróci czy nie. Było to bardzo wygodne zwłaszcza w planowaniu wypadów na kilka dni.

siasia s
"czytam Was codziennie wieczorem "do poduszki", ale tyle tematów poruszacie, że nie umiem się nigdy wbić, a poza tym jak kończę nadrabiać to już śpicie :p"

Hah mam podobnie :D Teraz mam czas to czytam te X stron :) I też nadal w poczekalni.

ewel87
"To jak ja je 87 Ale mówię 27 że mam:))))daleko mi do 28;) he"

Haha ja jestem '88, rocznikowo 27 a jestem z listopada, więc mam 26. A, że jest początek lutego to co tej pory się nie mogę dojść do siebie, że 25 już za mną :-D a moje rówieśniczki ze stycznia już mają 27 :eek: brrrrrr....

kotek87
"Zdałam prawko !!!!!!
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
"

GRATULACJE !!!
Prawko jazdy to cudowny dokument! Daje mi ogromne poczucie wolności i swobody.

Lady Agnes, KasiaMarysia23, ewel87,
"KasiaMarysia mam miszkanie w Skarzysku i tak to swietokrzyskie, ale mieszkam teraz w Warszawie. A Ty skad jestes? Z moich okolic gdzies?"

Ja z Kielc :)

Lux
"Powiem Wam, że teraz nie pije zbyt często. Ale jak byłam młodsza to działo się :D"

To tak jak u mnie. Byłam bardzo imprezową i towarzyską osobą :-) mam cudowne wspomnienia...ahhh piękne to były czasy. Teraz każdy wypruwa sobie flaki w pracy i nie ma już tyle sił i nawet nie w głowie mi zarywanie nocy w trakcie tygodnia.

PS
Matko ale stron naprodukowałyście !!! :p

A ja rozumiem z jednej strony :|
Sama tez popadalam na diecie w parnoje i np wymuszalam wymioty jak zjdlam jedna lyzke zupy wiecej... albo jak rzucilam sie na jedzenie jak swinka :/ a potem zal bylo mi tych zrzuconych kg tej mojej meczarni. No to kibiel i zwracamy. Teraz bym tak nie zrobil nawet jak sie najem nadmiernie. A n diecie mi odbijalo, ale to juz przy koncu

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Kamilove to jest w psychice i nikt nie zrozumie takich osób do końca jeśli sam tego nie doswiadczy jak z poronieniem...
Ona czasami mowi np wieczorem wiesz no nie miałam.kiedy nawet zjeść a miała... Bo gotuję obiady mężowi w czasie gotowania można zjeść ale skoro tak mówi otwarcie to nie wiem czy ona nie chce pomocy...

reklama
Zeby sie odchudzac trzeba miec silna wole:'(

Oo dokładnie, jedyne co mogę Wam doradzić to przysiady,nie są tak męczące. Efekt widziałam po 2 tyg, próbowałam pozbyć się cellulitu ale paru tygodni słodycze pochłaniam jak smok. Po 2 batoniki w pracy, co czwartek paczki a dupa rośnie

Do góry