reklama
1985nelia2
Fanka BB :)
lady agnes a też tak masz że zaczynasz coś jeść dwa gryzy i już nie masz na to ochoty ?? ja ostatnio obiadu nie zjadłam bo wzielam piers z kurczaka do buzi i mnie odrzucilo, tylko świeże owoce bym jadla i soczki pila. Ja miałam plamienie maleńkie w kolorze kawy z mlekiem w terminie miesiączki ale się tym nie przejęłam, w ciągu doby minęlo, zrobiłam test dla pewności i wsio gra, a już mam dziś 37dc
Zawsze tak jest, ze jak sie czegos na gwalt potrzebuje to tak wychodziA Ja zawsze Poczta Polska, albo Kurierem. I raz się skusiłam, bo tania przesyłka była i mam za swoje. Najgorsze, ze potrzebuje to na poniedziałek. Gościu obiecał, ze albo dzisiaj, albo najpóźniej jutro mi to dostarcza, na razie cisza![]()
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Lady Agnes
A Ja zawsze Poczta Polska, albo Kurierem. I raz się skusiłam, bo tania przesyłka była i mam za swoje. Najgorsze, ze potrzebuje to na poniedziałek. Gościu obiecał, ze albo dzisiaj, albo najpóźniej jutro mi to dostarcza, na razie cisza![]()
Trzeba byc dobrej mysli. Niestety totalny pech. Ja zawsze zamawiam przez inpost bomi najlatwiej z paczkomatu odebrac, ewentualnie poczta do pracy.
A wogole to zamowilam testy owu i ciazowe na poczatku stycznia... i beda lezec, chyba, ze ktoras z was je chce ;-)
Ostatnia edycja:
Lady Agnes
lady agnes a też tak masz że zaczynasz coś jeść dwa gryzy i już nie masz na to ochoty ?? ja ostatnio obiadu nie zjadłam bo wzielam piers z kurczaka do buzi i mnie odrzucilo, tylko świeże owoce bym jadla i soczki pila. Ja miałam plamienie maleńkie w kolorze kawy z mlekiem w terminie miesiączki ale się tym nie przejęłam, w ciągu doby minęlo, zrobiłam test dla pewności i wsio gra, a już mam dziś 37dc
Czesc natalia :-) ja zauwazylam ze wogole na malo rzeczy mam ochote i nawet jak jem to musze czesciej i po malo, inaczej nie zjem. Zjadam np tylko kromke chleba z serem i za 3 godz np jogurt. I zupy jem, na zupy mam ochote.
U mnie na szczescie nie ma juz plamienia :-)
Lady Agnes
Hehe, pewnie za darmo moge wyslac tylko za przesylke chce zwrot. Moze przyniosa komus szczescie jak mi i nie zdazy ich odpakowac nawet :-)
reklama