reklama
1985nelia2
Fanka BB :)
lady agnes a też tak masz że zaczynasz coś jeść dwa gryzy i już nie masz na to ochoty ?? ja ostatnio obiadu nie zjadłam bo wzielam piers z kurczaka do buzi i mnie odrzucilo, tylko świeże owoce bym jadla i soczki pila. Ja miałam plamienie maleńkie w kolorze kawy z mlekiem w terminie miesiączki ale się tym nie przejęłam, w ciągu doby minęlo, zrobiłam test dla pewności i wsio gra, a już mam dziś 37dc
Zawsze tak jest, ze jak sie czegos na gwalt potrzebuje to tak wychodziA Ja zawsze Poczta Polska, albo Kurierem. I raz się skusiłam, bo tania przesyłka była i mam za swoje. Najgorsze, ze potrzebuje to na poniedziałek. Gościu obiecał, ze albo dzisiaj, albo najpóźniej jutro mi to dostarcza, na razie cisza
Lady Agnes
A Ja zawsze Poczta Polska, albo Kurierem. I raz się skusiłam, bo tania przesyłka była i mam za swoje. Najgorsze, ze potrzebuje to na poniedziałek. Gościu obiecał, ze albo dzisiaj, albo najpóźniej jutro mi to dostarcza, na razie cisza
Trzeba byc dobrej mysli. Niestety totalny pech. Ja zawsze zamawiam przez inpost bomi najlatwiej z paczkomatu odebrac, ewentualnie poczta do pracy.
A wogole to zamowilam testy owu i ciazowe na poczatku stycznia... i beda lezec, chyba, ze ktoras z was je chce ;-)
Ostatnia edycja:
Lady Agnes
lady agnes a też tak masz że zaczynasz coś jeść dwa gryzy i już nie masz na to ochoty ?? ja ostatnio obiadu nie zjadłam bo wzielam piers z kurczaka do buzi i mnie odrzucilo, tylko świeże owoce bym jadla i soczki pila. Ja miałam plamienie maleńkie w kolorze kawy z mlekiem w terminie miesiączki ale się tym nie przejęłam, w ciągu doby minęlo, zrobiłam test dla pewności i wsio gra, a już mam dziś 37dc
Czesc natalia :-) ja zauwazylam ze wogole na malo rzeczy mam ochote i nawet jak jem to musze czesciej i po malo, inaczej nie zjem. Zjadam np tylko kromke chleba z serem i za 3 godz np jogurt. I zupy jem, na zupy mam ochote.
U mnie na szczescie nie ma juz plamienia :-)
Lady Agnes
Hehe, pewnie za darmo moge wyslac tylko za przesylke chce zwrot. Moze przyniosa komus szczescie jak mi i nie zdazy ich odpakowac nawet :-)
reklama