no bo sa na nawozachOj, ja też lubię truskawki :-)ale latem, polskie, teraz te w marketach są fuuuuuj
reklama
szlag by mnie trafil na miejscuAle jestem dzisiaj wkurzona. Pierwszy raz zamawiając coś na Allegro wybrałam przesyłkę InPost i więcej tego nie zrobię
Czekam na przesyłkę z Krakowa, czyli jakieś 2 godz. drogi ode mnie, od 21 stycznia, czyli dzisiaj 8 dzień. Kobieta wysłała mi nr nadania przesyłki, znalazłam ja w mieście położonym jakieś 12 km od mojej miejscowości i podobno leży tam od poniedziałku, bo kurierowi zepsuło się auto
Lady Agnes
Fanka BB :)
Lux niemam niestety. Arbuzy też latem.
Mam jabłka, mandarynki, grapefruity i gruszki. Ewentualnie cytryną mogę poczęsować :-)
Mam jabłka, mandarynki, grapefruity i gruszki. Ewentualnie cytryną mogę poczęsować :-)
Lady Agnes
Ale jestem dzisiaj wkurzona. Pierwszy raz zamawiając coś na Allegro wybrałam przesyłkę InPost i więcej tego nie zrobię
Czekam na przesyłkę z Krakowa, czyli jakieś 2 godz. drogi ode mnie, od 21 stycznia, czyli dzisiaj 8 dzień. Kobieta wysłała mi nr nadania przesyłki, znalazłam ja w mieście położonym jakieś 12 km od mojej miejscowości i podobno leży tam od poniedziałku, bo kurierowi zepsuło się auto
Majdaczku ale masz pecha. Ja czesto zamawiam przez inpost i jeszcze nigdy niemialam takiej akcji :-/
Lady Agnes
Lux gruszka z Polski, a przynajmniej tak w sklepie twierdza :-) wiesz co dobre :-)
Lady Agnes
Ewel po twoim zaparciu i wykorzystaniu meza moje fluidki juz nie sa ci potrzebne ;-) na walentynki bedziesz miec dla niego prezent jak nic
Lady Agnes
O tak, nie pogardze taka przesyłeczką :-) mniam mniam
reklama
majdaczek14
A Ja zawsze Poczta Polska, albo Kurierem. I raz się skusiłam, bo tania przesyłka była i mam za swoje. Najgorsze, ze potrzebuje to na poniedziałek. Gościu obiecał, ze albo dzisiaj, albo najpóźniej jutro mi to dostarcza, na razie cisza