reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

No Zobaczymy ;) lady a ty wyliczalas sobie owu mierząc temp?
Tak, w ovufriend. Oczywiscie owulacje wyznaczylo mi dopiero kilka dni po tym jak byla, wiec myslalam juz ze wogole cykl bezowulacyjny
zdrowo się odżywiam od zawsze teraz mogę żyć na samych owocach i warzywkach, mięsko nie jest mile widziane :p
Ja tez miesa ostatnio nie mam ochoty jesc. Widocznie dzidzia nie lubi i nie potrzebuje. Za to ser żółty... jadlabym sam, plasterek po plasterku ;-)

reklama
Dziewczyny dostałam pracę :)

Będę pilnować rocznego Tymona i 4letnią Lenę:) 1tydzień od 7 do 15, drugi od 13 do 23. Potem 3 dni wolne.
Plus dwa weekendy na noc i dwa wolne :)

Dostanę 700zł plus jedzenie i mogę zabierać Jagodę.
No i zaczynam od poniedziałku :)

Kurcze i do pracy mam mega blisko bo to domek naprzeciwko mojego bloku :):):)

Ale się cieszę ;)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)
Fajnie zawsze dodatkowa kasiorka:)

Karla, ona nie chce Ci jej przedluzyc?
Ona jest cwaniara , bo dziewczynie na magazynie dala 3 razy na okres chyba pol roku. A ja dopiero dostalam teraz pierwsza na pol roku.:/
Ewel,

A ja Ci powiem, że lubię siedzeć w domu :)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)
Ja uwielbiam siedziec w domu:))

Hej laski ;-)
Ja dopiero wstałam. Od tego leżenia ciągle śpię...
Kamilove gratki nowej pracy :-)
Ewel mam nadzieję że z siostrzenicą lepiej :-)
Kochana a co sie dzieje ze kazali ci lezec?
Objadam się mandarynkami. Chcecie trochę?
Jaaaaaa cem :)
Witam dziewczyny.

karla fajnie, ze się odezwałaś. Podaj mi termin @, bo mam Cie wpisana w poczekalnie.
Hej kochana no ja miedzy 10 a 14 luty.
Swoja droga 14 luty walentynki to data moich urodzin:) to bylby chyba najwspanialszy prezent na swiecie :))

Bo ja to zwariować chce test owu pokazał mi w 12dc 2 kreski i nie wiem czy już po czy jeszcze he ja nie umiem kompletnie po obserwacji rozpoznać

Karla czesc :-) mi kazali lezec ze wzgledu na plamienie, ale ono juz przeszlo i pewnie pozwola mi wstac (taka am nadzieje)

Lux, to we wtorek wysylam :-)

Ewel, jak to? Znowu?

reklama
Nie znowu;)tylko 2 dni temu he a dziś mam 14dc i wg jakiś tam kalendarzy dziś powinnam byc owu ale test skoro 2 kreski pokazał o 11 w 12dc i oznacza ze w ciągu 24 do 48h będzie owu to może np wczoraj była nie wiem:) jak się nigdy nie obserwowalo to ciężko stwierdzić

Do góry