reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamilove, jeszcze nie śpi! Moja na szczęście około 20 zasypia i mam wolny wieczór :p "Za to" prawie nie śpi w dzień...
A wracając do wózków, to masz 100% racji :) Dla maluszka najważniejsza jest miłość i pełen brzusio :)

Kamilove, jeszcze nie śpi! Moja na szczęście około 20 zasypia i mam wolny wieczór [emoji14] "Za to" prawie nie śpi w dzień...
A wracając do wózków, to masz 100% racji :) Dla maluszka najważniejsza jest miłość i pełen brzusio :)
Spała już. Ale coś ją wybudziło i teraz chciała bułę, herbatę i balanga do rana :D

Potem wstanie o 11.

Moja tak ja twoja Hanula, w dzień też nie spi. Znaczy spałaby np od 17 do 19 ale ja jej nie daję :no: bo potem to już zupelny cyrk by był :)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

reklama
Karla,

Fajnie, że jesteś :)

A ja wam powiem, że czy ja siedzę na forum czy nie to tak samo się nakręcam :|

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

Do góry