reklama
wiesz to bylo prawie 4 lata temu, teraz dla synka maja inny wozek, choc tez brzydki
Wózek dziecięcy RAPTOR — Kupić Wózek dziecięcy RAPTOR, Koszt , zdjęcie Wózek dziecięcy RAPTOR, od P.P.H.Jackmar, S.C.. Wózki dziecięce na All.biz Kamyk Polska
Wózek dziecięcy RAPTOR — Kupić Wózek dziecięcy RAPTOR, Koszt , zdjęcie Wózek dziecięcy RAPTOR, od P.P.H.Jackmar, S.C.. Wózki dziecięce na All.biz Kamyk Polska
Lilolo
Fanka BB :)
U nas w mieście sporo jeździ tych wózków - kombajnów jak mój Ł na to mowi i to z firmy baby merc.
Nawet Łukasza bratanek takiego miał bo na zdjęciu widzieliśmy. Prawda jest taka, że nie każdy ma kasę by ponad tysiaka dać na wózek
Kupuje się to na co nas aktualnie stać. Mi np nikt nic dla młodej nie kupił więc wszystko za swoje robiliśmy. A teraz przy drugim będzie mi jeszcze ciężej więc wiem, że wózek raczej używany kupimy
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Nawet Łukasza bratanek takiego miał bo na zdjęciu widzieliśmy. Prawda jest taka, że nie każdy ma kasę by ponad tysiaka dać na wózek
Kupuje się to na co nas aktualnie stać. Mi np nikt nic dla młodej nie kupił więc wszystko za swoje robiliśmy. A teraz przy drugim będzie mi jeszcze ciężej więc wiem, że wózek raczej używany kupimy
https://www.youtube.com/watch?v=Ff_HXavMmV8
a ten jaki sliczny
a ten jaki sliczny
Lilolo
Fanka BB :)
A ja tam myślę, że dzieciowi to obojętne czy jeździ w xlanderze, baby merc, quinny czy bugaboo. Ważne żeby miało pełny, brzuszek, suchą pieluszkę i kupę miłości [emoji7]
Reszta to już wymysły rodziców by im samym było lepiej, łatwiej itd.
Reszta to już wymysły rodziców by im samym było lepiej, łatwiej itd.
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Hej hej! Mnóstwo dzisiaj tematów poruszyłyście. Żałuję, że nie mogę być na bieżąco, ale niestety w pracy urwanie kapelusza i nie mam kiedy zajrzeć. Ale uparcie trwam w postanowieniu że od poniedziałku idę na urlop, bo maluchy zaczynają ferie i chcieliśmy skoczyć do babci na Mazury. Pędzę do łóżeczka, bo jutro ciężki dzień. Dobrej nocy dla wszystkich!
reklama