ma troche racji zboczku TyLux dzwonił właśnie i mówi że no w jest zły i ze mogłam w ciągu dnia na seks sie umówić z nim a nie rano na śpiocha )
reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
ewel kazda pora i miejsce dobre
Lux rozumie Cie, niestety, ale nam mama aniolkowym chyba już nigdy nie będzie łatwo...:-(
Lux rozumie Cie, niestety, ale nam mama aniolkowym chyba już nigdy nie będzie łatwo...:-(
Lux ja mam podobnie ja nie rozumiem dlaczego rodzą się dzieci które są nie chciane dlaczego takie kobiety alkoholiczki zachodzą w ciążę od razu nie dbają o siebie rodzą a potem np zabijają.... A kobieta ktora pragnie dziecka i chce mu ofiarować miłość nie może zajść w ciążę albo traci dziecko jak ja...
Lilolo
Fanka BB :)
A ja wierzę, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Przed pierwszą stratą mój związek spadał po równi pochyłej. Dopiero w obliczu tragedii się opamiętaliśmy i przestaliśmy krzywdzić siebie nawzajem.
Druga strata też otworzyła mi oczy na to co najważniejsze, co tak naprawdę liczy się w życiu. Dzięki temu tysiąckrotnie bardziej doceniam to co mam.
Ale pewnie, na początku też miałam żal do wszystkiego i wszystkich
A teraz mam największy sama do siebie.
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Druga strata też otworzyła mi oczy na to co najważniejsze, co tak naprawdę liczy się w życiu. Dzięki temu tysiąckrotnie bardziej doceniam to co mam.
Ale pewnie, na początku też miałam żal do wszystkiego i wszystkich
A teraz mam największy sama do siebie.
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
reklama