reklama
Majdaczku, I Komunia to bardzo ważne wydarzenie! Tylko w Polsce jakby zapomniano o co w tym chodzi...i zamieniono na mini wesele dla 8. latków i to mi się nie podoba. Czasem mamy piszą o tym święcie właśnie wyłącznie w kontekście lokalu, prezentów itp. A przecież nie to jest istotą rzeczy. Fajnie, że Wy pamiętacie co jest
Babcia mojego M. właśnie była najbardziej załamana faktem, że Hania jako Protestantka nie będzie miała komunii i "jak to prezentów nie dostanie?! Przyjęcia nie będzie?!" a ja sobie pomyślałam, że (miedzy innymi) przed takim podejściem do Boga uciekam z KK.
Babcia mojego M. właśnie była najbardziej załamana faktem, że Hania jako Protestantka nie będzie miała komunii i "jak to prezentów nie dostanie?! Przyjęcia nie będzie?!" a ja sobie pomyślałam, że (miedzy innymi) przed takim podejściem do Boga uciekam z KK.
majdaczek14
Fanka BB :)
A mnie od jakiegoś czasu znowu męczą nerki masakra
wspolczuję, znam ten bol, tak samo jak korzonekA mnie od jakiegoś czasu znowu męczą nerki masakra
a ja juz zdrowa na szczescie ;-)Ja tez jakąś rozbita jakieś przeziębienie mnie bierze ;/
reklama
Lux on nie jest zły.... Raczej mu przykro Ale też nie powie wprost ...pisał że jest ok i rozumie ale mi głupio...że się darlam prawie z pięściami się rzuciłam he
AnnieTess dobre podejście masz ... Ja też uważam ze to chore albo chodzenie do Kościoła bo co ludzie powiedzą albo zobaczymy jak kto ubrany bozeee
AnnieTess dobre podejście masz ... Ja też uważam ze to chore albo chodzenie do Kościoła bo co ludzie powiedzą albo zobaczymy jak kto ubrany bozeee