reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ewel wiem wiem, widziałam ;) mam nadzieje ze będzie pozytywnie :)
I ze nie zacznę się nakrecac tydzień przed okresem ;D
Powiem wam że mój synek ma 6.5 roku i wzrostu ma 140 (!) Cm , waży 30 kg i ma rozm stopy 35,5 to jest wielki chłop!
Jak poszłam z nim na bilans 6 latka to pani doktor pytała czy na pewno to ten bilans bo wygląda na 10 lat ;D
Jak dla mnie to malutki chłopiec tylko czasami jak tak pomyślę to kurcze smutni mi bo to duży facet :) wszędzie najwyższy, siatki centylowe poza 97. Niedługo juz nie będzie mnie potrzebował ;(
Ale na razie to jeszcze syneczek mamusi ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka,

To faktycznie kawał facecika :)

Moja młoda ma 21 miesięcy prawie i 87/88cm wzrostu, waży 12,1kg i rozmiar nogi to 23/24 a zimowe buciki ma na 25 :eek:
I taka panna już z niej się robi [emoji7]

Czas strasznie szybko ucieka [emoji20] chciałabym by była zawsze malutka, a ja zawsze młoda. No ale tak się nie da [emoji20]

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

Witam się w środowe popołudnie.

kamikaz nie chce Ci robić zbytnich nadziei, ale Ja na Twoim miejscu popytałabym kogoś zaufanego w ZUS-ie. Ja pracowałam na umowę zlecenie, ale nie należało mi się nic, bo miałam male stawki i nie płacili mi wszystkich składek. Ale moja szwagierka urodziła w zeszłym roku dziecko i była na umowie zlecenie i dostawała chorobowe, a teraz ma macierzyński. Wiec warto popytać, bo wiem, ze wiele się zmieniło od tamtego roku, tylko wiem, ze zleceniodawca musi Ci opłacać więcej składek niż zwykle to robią. Popytaj.

zakocona fajnie, ze beta rośnie.

Lady Agnes super wieści. Pozdrawiam.

AnnieTess tez byłam z moimi dziećmi długo na wychowawczym. Fajna sprawa. Przynajmniej nic Cie nie ominie ważnego z życia Twojego dziecka. Jedynym minusem jest to, ze potem trudno jest wejść z powrotem w rynek pracy, przynajmniej Ja zmagam się z tym już od kilku lat :zawstydzona/y: Pisałaś kiedyś o 1 Komunii. Ja pomimo tego całego zachodu jakie już mam i jakie jeszcze mnie czeka, strasznie się ciesze, ze nasz starszy syn przystąpi w tym roku po raz pierwszy do Komunii Świętej. Jest to dla nas strasznie ważne przeżycie, tym bardziej, ze po tym okropnym roku jakim mieliśmy, wreszcie spotka nas coś miłego, coś co będziemy pamiętać do końca naszego życia. Wiec Ja już nie mogę się doczekać :tak:

A pro po Komunii, przyszły mi zaproszenia, są śliczne :-D Jak otworzyłam przesyłkę i przeczytałam jedno z zaproszeń, to coś mnie uderzyło, ze to już niedługo i może to głupie, ale przyznam się Wam, ze się popłakałam.

Ostatnia edycja:
Zrobiłam już listę zkupów na przyszły tydzień :) w sobotę obskoczę lidla, biedronkę i będzie z głowy.

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

reklama
Do góry