reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzieki wszystkim ;-)

Ewel masz racje, jeszcze 2 msce temu obstawialam ze duzo czasu uplynie zanim sie uda. A ten "dobry" lekarz to ten co ma tak duzo negatywnych opinii w necie, ale wcale nie jest taki zly i co najwazniejsze ma dobry sprzet.

AnnieTess nawet sie nie obejrzysz jak zleci czas i bedzie 7 luty ;-)

Tak jak widać ;D posprzątam juz w domciu, odpisuje tutaj coś wejdę i poczytam i sama się zloszczr na siebie bo wszystko lepsze od tego ;D
Ale tak się staram :)

Hehe anulka, znam to. Ja przez 2 lata napisalam 1 rozdzial pracy a pozniej w 1 noc napisalam pozostale 2 i w koncu zdawalam w pierwszym terminie ;-)

Lady to teraz trzymaj kciuki żeby mi się tak szybko udało... Ale widać kobiety organizm jednak szybko się regeneruje... Mimo zmian jakie były....
To chyba prawda ze po poronieniu orgaznim sam chce wrócić do takiego stanu ;)))

reklama
Lady to teraz trzymaj kciuki żeby mi się tak szybko udało... Ale widać kobiety organizm jednak szybko się regeneruje... Mimo zmian jakie były....
To chyba prawda ze po poronieniu orgaznim sam chce wrócić do takiego stanu ;)))
Oj prawda :) ja pierwszy raz słyszałam o tym od swojego gina ale potem mnóstwo przypadków znalazłam :)

I lekarz mi mówił, że najlepiej nie czekać ale dla świętego spokoju odpuścić jeden, dwa cykle. No cóż nie zdążyłam odpuści :D Lady tez nie :D

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Do góry