reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Ewel,

No i po drugie pik lh obrazuje tylko, że owu nastąpi między 24-36h wiec spokojnie. Działajcie i się uda :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja nie, jedynie co to jestem wkurzona ze nie mam wpływu na występowanie i niewystepowanie ovu i łączenie się komórki z plemnikiem to mnie drażni :D

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Lux chyba czasem każdej z nas to się zdarza. Takie sprowadzanie funkcji kobiett do tego i pozniej funkcja inkubatora ;D

Ja na przykład Lubie gotować, siedzieć w domu ale na dłuższą metę chyba bym oszalała. Kocham swojego syna ale czasem mam go dość . Męża kocham ale czasem mu powiem ze traktuje mnie jak matkę i tylko do takiej funkcji jestem mu potrzebna bo to on mnie naciskał na drugie dziecko co nie zmienia faktu że teraz ja się wkrecilam w to nieźle. ;) czasem potrzebujemy porostu jakiejś odskoczni wydaje mi się ;)
Ale tak sobie myślę np moja mama ma nas 5 i siedziała z nami w domu cały czas , tata pracuje od zawsze za granicą i ja nie wiem jak ona dala rade z nami ;/

I starając się chyba po prostu za dużo myślimy o każdej sprawie. Najpierw okres potem do owulacji oczekiwanie myślenie , później tysiąc objawów i oczekiwanie na okres. Nakręca my się ;/

Anulka,kiedyś były inne czasy. Siostra wychowywała siostrę, 9-latka woziła ją w wózku itd. Teraz do głowy by nie przyszło, by dziewczynkę zostawić sama z małym dzieckiem. Teraz to wszystko inaczej wygląda.

Ja tez bym xhxiala zobaczyc ;)

Tez tak myślę że to trochę inaczej było. Ale ja uwielbiam swoją rodzinę ;) w ogóle Lubie duże rodziny ale na 5 dzieci chyba bym się nie zdecydowała nigdy. Na 3 owszem jeśli miałabym warunki i z przerwami.

No właśnie też bym chciała zajrzeć....i zobaczyć he.
Kamilove no tak racja może coś będzie z tego...;) Przytulanki były i w sb i w pn i dziś;)

reklama
Do góry