reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
Ewel pewnie ze trzymam kciuki, hehe wlasnie doczytalam jaka akcje mezowi dzisiaj zaserwowalas ;-) nie mial biedny wyboru :-)
Kamilove, no prawda, ale zaczelam starania po 1 @ dopiero, wiec grzecznie ;-) zreszta spodziewalam sie kolejnego roku staran a tu bach ;-)
Oby wszystkie staraczki 2015 tak szybko zaskakiwaly :-)
Kamilove, no prawda, ale zaczelam starania po 1 @ dopiero, wiec grzecznie ;-) zreszta spodziewalam sie kolejnego roku staran a tu bach ;-)
Lux masz rację
Lady no taka okropna byłam dla niego... Ze aż mu 5 smsów już wysłałam ze go przepraszam...musze cos dobrego mu dziś na obiad zrobić he przez żołądek do serca)) Ale nic udało sie rano i tak
Najgorsze ze nawet po owu zaraz nie ma się objawów czy się cos tam dzieje jakieś zapłodnienie he czy nie)
Lady no taka okropna byłam dla niego... Ze aż mu 5 smsów już wysłałam ze go przepraszam...musze cos dobrego mu dziś na obiad zrobić he przez żołądek do serca)) Ale nic udało sie rano i tak
Najgorsze ze nawet po owu zaraz nie ma się objawów czy się cos tam dzieje jakieś zapłodnienie he czy nie)
Lilolo
Ja tez po pierwszej @ mimo że u mnie było samoistne poronienie i naprawdę nie musiałam czekaćEwel pewnie ze trzymam kciuki, hehe wlasnie doczytalam jaka akcje mezowi dzisiaj zaserwowalas ;-) nie mial biedny wyboru :-)
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
Lilolo
A bo zaraz po zapłodnieniu powinien nam komunikat wyskakiwac typu : uwaga! Mały pasażer na pokładzie
reklama