reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja pracowałam kiedyś u małżeństwa i kobieta miała 45 lat jak urodziła pierwsze dziecko....
Ja bym się nie poddała Zofia na Twoim miejscu czas do końca maraca.... Bez sensu czemu nie do końca roku chociaż.....?
Kamilove ja mam regularne@ i zawsze owu chyba była w 14dc dziś 12 dc i kto wie.... No nic liczę że się uda.
Musi sie każdej udac

reklama
Tylko, ze ja sobie postanowilam, ze jesli okaze sie, ze jestem juz blisko menopauzy, to nie bede probowac na sile. Odwracanie tego procesu nawet z najlepszym lekarzem, moze zajac lata.
A wydawało mi się, że pisałaś ze to mąż postawił warunek :)

Ja bym się w życiu nie poddała, dla mnie dzieci są najważniejsze pod słońcem i dopóki byłaby nadzieja ja bym walczyła :tak: Ale każdy ma prawo mieć inne podejście do tematu :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Zakocona o jakiej ty karze piszesz za nie ubezpieczenie sie?

Zofia gdzie lecisz? To umow sie do endo i niech zapisze ci leki;-)

Ewela swietne wiesci;-)
Sadze ze jU lh spada wiec owu masz dzisiaj;-)

Kamilove ja wlasnie w przyszlym tyg sobie zamowie te testy

Zakocona o jakiej ty karze piszesz za nie ubezpieczenie sie?

Zofia gdzie lecisz? To umow sie do endo i niech zapisze ci leki;-)

Ewela swietne wiesci;-)
Sadze ze jU lh spada wiec owu masz dzisiaj;-)

Kamilove ja wlasnie w przyszlym tyg sobie zamowie te testy
Ja juz zamówiłam ale planowałam dopiero od poniedziałku robić ;) i teraz nie wiem czy nie powinnam wcześniej [emoji43] [emoji43] [emoji12]
Kamilove. To fakt, ze ja tez mam watpliwosci. Ale czy to dziwne. Za trzy dni koncze 44.
Dla mnie dziwne. Ale nie byłam w takiej sytuacji. Nie wiem jak bym do wszystkiego podchodzili. Za to wiem jedno. Na starość miałabym sobie za złe ze się poddała ze nie walczylam

Kamilove od którego dnia cyklu chcesz zacząć? Ciekawe czy owu w 12 dc to normalne he przy cyklach 28dn
Zofia kochaną to ze masz tyle lat nie znaczy ze możesz być gorsza mama od tych co maja 28 np.
Idz do lekarza... Spróbuj walczyć z pomocą czyjaś... Nie można rezygnować tak po prostu czasami swoją naturę trzeba wspomoc

Kamilove od którego dnia cyklu chcesz zacząć? Ciekawe czy owu w 12 dc to normalne he przy cyklach 28dn
Zofia kochaną to ze masz tyle lat nie znaczy ze możesz być gorsza mama od tych co maja 28 np.
Idz do lekarza... Spróbuj walczyć z pomocą czyjaś... Nie można rezygnować tak po prostu czasami swoją naturę trzeba wspomoc
Pewnie, że normalne. To że masz cykle 28 dniowe nie znaczy ze ovu masz w 14dniu. Tak naprawdę rzadko kiedy ovu jest tak książkowe jak piszesz :)

reklama
Kamilove ja dziś wzięłam połówkę tego euthroxu i nic mi nie było myślisz ze od jutra już mogę cała? Czy dac więcej czasu
Powiem Ci tak ja na początek przy dużo większym tsh dostałam połówkę 50 - czyli 25 i po miesiącu miałam iść na badania zobaczyć czy spada tsh. Jak tak to zwiększyć do 50 i za dwa msc do endo. (jak nie to wizyta odrazu) Wiec ja bym te połówkę pewnie kolo miesiąca brała albo przynajmniej tydzień.

Do góry