reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Oby juz teraz było tylko lepiejKamilove jest lepiej ropnie zaczęły się same wchłaniac....uf i dziś pogodna patrzyła na mnie i sie śmiała zero płaczu mimo kroplowki
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
Lilolo
Ja tez myślałam, że takich nie doczekam a doczekałem. Wiec i ty uwierz. Ja trzymam kciukiJa niestety mialam tylko inne zdjecia. Szkoda, ze takich nigdy miec nie bede.
Ja tez myślałam, że takich nie doczekam a doczekałem. Wiec i ty uwierz. Ja trzymam kciuki
Z pustego i Salomon nie naleje.
khadi
No tak tak, ale chodzi mi o cały okres bycia nieubezpieczoną. No bo pewnie okres ciąży+połogu mi się wtedy doliczy do tych 2 lat i zabulę przez to większą karę
Swoją drogą niezła chamówa w tych szpitalach, że kręcą i mówią, że trzeba płacić, dopóki im się nie powie, że się swoje prawa zna :/
A czy książeczkę ciąży (czy kartę ciąży?) to też prywatnie lekarz wystawia czy tylko państwowy?
Ja serio nic się na tym nie znam <wstydniś>
Prywatny tez wytawia
Lilolo
Być Może dziś była ovu i teraz już jest po piku lhPrzestaje wierzyć w te testy owu zrobiłam o 11 i piękne kreski 2 mocne teraz robię druga ledwo co widoczna....czy moje LH jest i znika... ?dziś 12 dc no nic działam z mężem tak czy siak bo czuje że w czw owu bedzie
Lilolo
Nie takie cuda się zdarzałyZ pustego i Salomon nie naleje.
reklama