reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Przestaje wierzyć w te testy owu zrobiłam o 11 i piękne kreski 2 mocne teraz robię druga ledwo co widoczna....czy moje LH jest i znika... ?;)dziś 12 dc no nic działam z mężem tak czy siak bo czuje że w czw owu bedzie

No tak tak, ale chodzi mi o cały okres bycia nieubezpieczoną. No bo pewnie okres ciąży+połogu mi się wtedy doliczy do tych 2 lat i zabulę przez to większą karę :(

Swoją drogą niezła chamówa w tych szpitalach, że kręcą i mówią, że trzeba płacić, dopóki im się nie powie, że się swoje prawa zna :/

A czy książeczkę ciąży (czy kartę ciąży?) to też prywatnie lekarz wystawia czy tylko państwowy?

Ja serio nic się na tym nie znam <wstydniś>

Prywatny tez wytawia

Przestaje wierzyć w te testy owu zrobiłam o 11 i piękne kreski 2 mocne teraz robię druga ledwo co widoczna....czy moje LH jest i znika... ?;)dziś 12 dc no nic działam z mężem tak czy siak bo czuje że w czw owu bedzie
Być Może dziś była ovu i teraz już jest po piku lh :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry