reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Ewel ja dwie mocne krechy miałam 12 dc wieczorem co uważam bardzo wcześnie a też mam 28 dniowe cykle ;) i myślę że tak jakoś było bo dzisiaj śluzu juz dużo mniej i płodne go tez a to 14dc :) testy juz negatywnie tzn z cieniem wczoraj drugiej

Ostatnia edycja:
reklama
Ja juz zamówiłam ale planowałam dopiero od poniedziałku robić ;) i teraz nie wiem czy nie powinnam wcześniej [emoji43] [emoji43] [emoji12]

Dla mnie dziwne. Ale nie byłam w takiej sytuacji. Nie wiem jak bym do wszystkiego podchodzili. Za to wiem jedno. Na starość miałabym sobie za złe ze się poddała ze nie walczylam

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Ale ja juz sie pogodzilam z tym, ze nie bede miala dziecka. Przynajmniej tak mi sie wydawalo. Dlatego teraz to jest ta moja walka.

Ale ja juz sie pogodzilam z tym, ze nie bede miala dziecka. Przynajmniej tak mi sie wydawalo. Dlatego teraz to jest ta moja walka.
Tylko, że bardzo mało czasu dałaś sama sobie :(
Zastanów się czy warto rezygnować z pragnienia posiadania dziecka z powodu wcale nie starego wieku. Ale zrobisz jak zechcesz i obyś tylko była szczęśliwa :tak:

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

No właśnie co z Naszą kochaną Lady?
Anulka88k to ja miałam.dziś około 11 w kreski piękne a teraz nie więc może faktycznie.... Czuje jajnik też trochę.

Kamilove to ja mam dawkę 25 i połówkę przez tydzień kazał.brać więc tak bede brała .... A badania mam zrobić tsh za 2 msc chyba ze zajde w ciążę to od razu i iść do niego z wynikami.

reklama
Do góry