reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux ja staram się rozsądnie robić zakupy np i myśleć bo nie raz zrobiłam wielkie zakupy a potem wyrzucalam bo nie zjedzone ;/ no i staramy się co nie co odłożyć co miesiąc :) nie zawsze się udaje, np grudzień to był tragiczny ale nie jest najgorzej ;)
Mnie teściowa chyba nigdy za nic nie pochwali ;D bardzo się "roznimy"
Ja tez nie kupuje na zapas :no:
My zakupy raz w tygodniu w sobotę robimy i wtedy staram się na cały tydzień robić zapas. No ale mój stary ma wypłatę co tydzień wiec nam to już Wogole łatwo i ta jego kasa na kupę rzeczy nam starcza :D
Anulka no ta kasa to w moment znika. Z tym, że ja gospodarna jestem :) mam pełną lodówkę zawsze. Teściowa mnie za to chwali (chociaż za coś heh). Umiem rządzić kasa.
Ja tez jestem gospodarna :) mój zawsze mówi, że jak zrobię listę to wszystko jest, a pieniędzy mało wydajemy. Nam na życie w ciągu miesiąca na trzy osoby idzie jakieś 600-650zl i niczego nam nie brakuje :):)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

I średnio w miesiącu odkładamy 600-800zl w zależności od opłat. My za internet 170zl płacimy i np w tym miesiącu jeszcze światła 240 :o wiec dołożę tylko 600zl :/

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Lady Agnes halooo jak się masz?
Oj coś mnie łapie przeziębienie ale chyba na owu to nie wpłynie;)wieczorem herbatkę z sokiem z malin u cytryna wypije

Witam! Jestem tutaj nowa. Z mężem staramy się o dzidzie już nawet nie pamiętam od kiedy. W końcu stwierdziłam że musi być coś nie tak i poszłam do gina, a męża wysłałam na badania nasienia. Cały czas myślałam że to we mnie tkwi problem, okazało się jednak że mąż ma problem z żołnierzykami. Załamka jak gin powiedział że szanse są bardzo małe. Zalecił żebym kupila dla męża PROXEED PLUS wiec kupilam. Bierze już 2 miesiące a pod koniec lutego ma wybrac się na kolejne badania nasienia... boje się że nic to nie dało a lek nie należy do tanich. Z miesiąca na miesiąc żyje nadzieją że w końcu sie udało ale @ przychodzi bez opóźnienia. Teraz mam dni plodne a jutro owulacje więc starania na całego. Znowu nadzieja że tym razem sie uda. Wiecie może czy ten lek napewno jest skuteczny? Pozdrawiam wszystkie staraczki.......Pisałam to wczoraj juz ale chyba za pozno sie dodało:)

Witaj martyna. Niestety nie znam tegi leku , ale skoro gin zalecił to pewnie wie co robi. Trzymam kciuki aby nastapila poprawa w postaci 2 kresek. Dzialajcie pełną parą ;-)

Martaha123 mam nadzieje ze wie co robi bo mi zrobil tylko podstawowe badania kontrolne i stwierdzil ze wszystko ok...dzis wypada u mnie owu tylko jak na zlosc zlapalo mnie przeziebienie.

reklama
Do góry