reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej dziewczyny u nas dzisiaj juz zero śniegu za to zamarzniete szyby okropnosc :/
Dzisiaj i wczoraj zajmuje się moja siostrzenica, fajna dziewczynka :) jakoś się nie może wykurowac, zapalenie płuc teraz ma :/ i siedzimy z synkiem z nią :)

Lux mnie w tym cyklu tez plodny pojawił się w wcześnie bi juz w 7 dc dzisiaj 14dc i dalej jest :) może nasze starania okażą się owocne ;D
Miłego dnia wam życzę :)

Acha poza tym doszliśmy z mężem do wniosku ze jak nie uda mi się zajść do wiosny to narazie odłożymy starania... a może się uda :)

Anulka to już chyba wolę zamarznięte szyby niż śnieg :) u mnie śluz piękny rozciągliwy. Aż się boję co będzie podczas owu :D a czemu chcesz odłożyć starania?

Lux to skomplikowane trochę. Chciałabym bo synek ma już 7 lat ale z drugiej strony to już i tak będzie taka różnica ze czy 7 czy 10 to już bez znaczenia staramy się od jakiegoś czasu (ogolnie nie zabezpieczamy sie dluzej niz sie statamy ogolnie mowiac ) i tak mieliśmy nadzieję że pójdzie szybciej. Ze akurat w połowie roku bym urodziła trochę w domu i do pracy. W lipcu kończy mi się szkoła tzn bronie dyplom i chciałabym do pracy iść. Pewnie najpierw czeka mnie wolontariat.
A tak to wszystko się przesuwa. I komplikuje sprawy. Bo w ciąży nikt mnie nie przyjmie :) potem taki maluszek to trochę w domu trzeba pobyć. Wiec chyba po prostu poczekamy na lepsze czasy jak będę miała normalna prace i ten macierzyński itd. Chyba ze wejdzie ta ustawa :)

I to nie tak ze kasa najważniejsza ale bez niej raczej słabo co nie ?;/

Anulka u nas sprawa wygląda tak, że gdy zajde to Tomek jedzie do De i co 2-3 miesiące na tydzień będzie w domu. Chcemy z pomocą moich rodziców kupić mieszkanie więc musi tam wyjechać.

reklama
dzień dobry dziewczynki ;-) u mnie dziś mroźno, śnieg skrzypiał pod nogami... Śniło mi się dziś w nocy, że miałam II kreski, widoczne, cudowne II kreski. Jeżeli w tym cyklu nam się uda to pokaże test mojemu na walentynki, bo testować będę mogła już 11. Bardzo bym chciała

Do góry