reklama
anulka88k
Fanka BB :)
Hej dziewczyny u nas dzisiaj juz zero śniegu za to zamarzniete szyby okropnosc :/
Dzisiaj i wczoraj zajmuje się moja siostrzenica, fajna dziewczynka jakoś się nie może wykurowac, zapalenie płuc teraz ma :/ i siedzimy z synkiem z nią
Lux mnie w tym cyklu tez plodny pojawił się w wcześnie bi juz w 7 dc dzisiaj 14dc i dalej jest może nasze starania okażą się owocne ;D
Miłego dnia wam życzę
Acha poza tym doszliśmy z mężem do wniosku ze jak nie uda mi się zajść do wiosny to narazie odłożymy starania... a może się uda
Dzisiaj i wczoraj zajmuje się moja siostrzenica, fajna dziewczynka jakoś się nie może wykurowac, zapalenie płuc teraz ma :/ i siedzimy z synkiem z nią
Lux mnie w tym cyklu tez plodny pojawił się w wcześnie bi juz w 7 dc dzisiaj 14dc i dalej jest może nasze starania okażą się owocne ;D
Miłego dnia wam życzę
Acha poza tym doszliśmy z mężem do wniosku ze jak nie uda mi się zajść do wiosny to narazie odłożymy starania... a może się uda
anulka88k
Fanka BB :)
Lux to skomplikowane trochę. Chciałabym bo synek ma już 7 lat ale z drugiej strony to już i tak będzie taka różnica ze czy 7 czy 10 to już bez znaczenia staramy się od jakiegoś czasu (ogolnie nie zabezpieczamy sie dluzej niz sie statamy ogolnie mowiac ) i tak mieliśmy nadzieję że pójdzie szybciej. Ze akurat w połowie roku bym urodziła trochę w domu i do pracy. W lipcu kończy mi się szkoła tzn bronie dyplom i chciałabym do pracy iść. Pewnie najpierw czeka mnie wolontariat.
A tak to wszystko się przesuwa. I komplikuje sprawy. Bo w ciąży nikt mnie nie przyjmie potem taki maluszek to trochę w domu trzeba pobyć. Wiec chyba po prostu poczekamy na lepsze czasy jak będę miała normalna prace i ten macierzyński itd. Chyba ze wejdzie ta ustawa
I to nie tak ze kasa najważniejsza ale bez niej raczej słabo co nie ?;/
A tak to wszystko się przesuwa. I komplikuje sprawy. Bo w ciąży nikt mnie nie przyjmie potem taki maluszek to trochę w domu trzeba pobyć. Wiec chyba po prostu poczekamy na lepsze czasy jak będę miała normalna prace i ten macierzyński itd. Chyba ze wejdzie ta ustawa
I to nie tak ze kasa najważniejsza ale bez niej raczej słabo co nie ?;/
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
dzień dobry dziewczynki ;-) u mnie dziś mroźno, śnieg skrzypiał pod nogami... Śniło mi się dziś w nocy, że miałam II kreski, widoczne, cudowne II kreski. Jeżeli w tym cyklu nam się uda to pokaże test mojemu na walentynki, bo testować będę mogła już 11. Bardzo bym chciała