reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

wooow!! ale nam się tu zakreskowało!! ogromne gratulacje!! :-):-):-) bardzo bardzo się cieszę!:-)

aschlee przytulam mocno!!!!!

kamilove niesamowita jest ta twoja wola walki o maleństwo! dopniesz swego kochana!!! nie ma innej opcji!:-)

yesenia i jak synio? dostał antybiotyk? trzymam kciuki za ten cykl!

zofia &&&&&

reklama
pożaliłam się Wam ostatnio na moją @ i w tym miesiącu jest książkowa - bez skrzepów, spokojnie sobie płynie:-) bardzo się cieszę, bo niepokoiły mnie te "oberwania chmury"

pędzę do łóżeczka, bo o 6 pobudka:-(a chwilowo w pracy mam masakrę.. trzymajcie kciuki, żebym to jakoś przebrnęła:no: cieszy mnie tylko to, że J jest przez tydzień w domu (ma opiekę na synia) i jak tylko wracam to działamy z remontem, więc zapowiada się, że do końca tygodnia sporo będzie ogarnięte..

dobrej nocy wszystkim!

Yesenia,

Z tą fazą to bodaj jest tak, że powinna wynosić 14 dni. Jak wynosi mniej niż 10 to raczej nie dojdzie do zagnieżdzenia bo organizm nie daje na to szans jajeczku. Ale mogłam coś pokręcić ;)

Zofia,

Kciuki :tak:

Skaba,

Każda z nas walczy. Jedna z mniejszymy, druga z większymi przeciwnościami, ale walczymy wszystkie :) i w tej "walce" zwyciężymy :)

Ahh smak zwycięstwa będzie słodki i głośny ;)

Dzięki, że mnie wspieracie. W ogóle, że jesteście :*

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

Dzień dobry! Ja już na nogach. Wczoraj nie chciało mi się spać, a dziś ciężko było wstać :(
Skaba tak mamy antybiotyk i mam nadzieję że będzie już lepiej a Miłosz mam wydłużone ferie
Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Wstałam i ja już oj było ciężko.
Zofia napisz jak będziesz miała wyniki chyba wieczorem prawda?
Yesenia fajnie ze mały ma leki i mu pewnie szybko pomogą.;)

reklama
Do góry