reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ewel omega nie jestem ale w owu jest bardzo rozsciagliwy sluz...przezroczysty, takie glutki...wpisz do wujka google i tam bedziesz miala wypisane kiedy jakiego mozna sie spodziewadz;-)

Julia dzięki za podpowiedź. Też nie pomyślałam.
To jutro zaczynam brać ten eutxyrox nie mówił nic lekarz w sumie ze mam odłożyć starania przed tsh może dlatego ze nie jest wysokie bardzo. Dobrze że w końcu wykluczone zostało PCOS

ewel87 ja się leczę na niedoczynnosc tarczycy i biorę hormony na obniżenie tsh, tylko moje było w granicach 5 ale mój endokrynolog mi powiedział ze najbezpieczniej jak w ciąży waha się między 1,5-2

Julka mi pow że na pewno tsh które mam.ja nie doprowadzi do poronienia ale może wzrosnąć i przekroczyć normy już nie tylko te dla ciąży...
Nigdy bym.nie pomyślała że tarczyca ma.coś do ciąży...

reklama
Do góry