reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Annie,

Współczuję Ci ją z bliźniakami tez sama byłam z Jagodą a tu wiecznie mdłości - rzyganie, spanie na stojąco i dodatkowo krwawienia. Wtedy myślałam że ja prędzej umrę niż ten pierwszy trymestr minie. Teraz młoda starsza i byłoby mi łatwiej tak myślę. Ale ja ogólnie ciążę znoszę okropnie - przynajmniej początek [emoji29]
Trzymaj się jakoś [emoji8]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja jestem Krakowianką i tam mam całą rodzinę. Tu, w Wawie nikogo. Tzn. mam przyjaciół w razie czego na pewno pomogą ale wiadomo, że mają swoje życie, dzieci, prace itd. Mój M. dużo lata ale jak jest w Wawie to pracuje z domu wiec niby jest ale go nie ma ;) Hania ma 16 miesięcy i motorek w tyłku :) w lutym teściowa ma przyleciec na parę dni (mieszka w Londynie) więc się wyśpię - bo zmęczenie to mój główny objaw... w ciąży z Hanią musiałam pójść na trochę na L4 bo w pracy na biurku zasypiałam :p
Myślę, że pod koniec ciąży będę musiała kogoś do pomocy zatrudnić.

Do góry