reklama
Są pacjentki które mają właśnie tsh na początki 2.899 i jest ok ale gorzej jak to tsh w ciąży wzrośnie w 1 trymestrze np do 5. Nie rozumiem tej zależności tsh ze ma się nie ponad normę Ale chcąc być w ciąży trzeba obniżyć... Myślałam ze może kontrolować czy nie wzrasta.
Nikt nigdy mi nie mówił że tsh musi być między 1.5 a 2 Max .... I to przykre ze lekarze o tak prostych i zwykłych rzeczach nie informują.... Albo o tym żeby zbadać progesteron przed ciążą... Przecież to tak wazne
Nikt nigdy mi nie mówił że tsh musi być między 1.5 a 2 Max .... I to przykre ze lekarze o tak prostych i zwykłych rzeczach nie informują.... Albo o tym żeby zbadać progesteron przed ciążą... Przecież to tak wazne
Lilolo
Fanka BB :)
Ja miałam nawet jeszcze gorszy niż przed @ [emoji6]Lux, Kamilove ja wiem że niby póki @ nie ma to jest szansa..
Ale pytanie do dziewczyn z II kreskami: Jak to było u Was? I czy zanim byłyście w ciąży miałyście objawy PMSu?
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
Witamy stare nowe kolezanki;-)
Ewel niema co juz sie zloscic...wazne ze juz masz leki a teraz po malu do przodu;-)
Mala juz u dziadkow z tata, ale chyba kiepsko mu idzie kladzenie corki heh:/
Yesenia tak z terminami jest ciezko:/ u nas na 3-4 lata wstecz zamawiaja sale...
Ewel niema co juz sie zloscic...wazne ze juz masz leki a teraz po malu do przodu;-)
Mala juz u dziadkow z tata, ale chyba kiepsko mu idzie kladzenie corki heh:/
Yesenia tak z terminami jest ciezko:/ u nas na 3-4 lata wstecz zamawiaja sale...
reklama