reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Annie Tess no ja wstaje tak o 6 a o 6.45 wychodze do pracy to w 15min moze kawę wypije i cos zjem;)

Ale złą jestem bo jak chciałam zajść w ciążę lekarz widział mój wynik tsh miałam 2.280 i nie mówił że trzeba obniżyć skoro się staram... Lekarze.....!!!
Gdyby nie forum to bym tego nie wiedziała. Mój endokrynolog dziś tłumaczył mi że takie tsh jakie mam teraz a mam 2.800 nie przyczyni sie np do poronienia ale dla starających się powinno być 1.5 do Max 2 i je obnizymy tabletkami.

Chocia ten mądry;)

reklama
Majdaczku u mnie znow niepowodzenie niestety wczoraj mialam plamienie i bardzo wysokie cisnienie.Pojechalam do szpitala dostalam kroplowke na obnizenie cisnienia a pozniej krwawienie no i niestety...Dalej szkoda nawet gadac :(

Aschlee tulę Cię mocno.... Z tego co podczytałam to wiesz co jest na rzeczy, a znać wroga to lepiej niż na ślepo próbować. Na pewno da sie z tym wszystkim coś zrobić... Dużo siły życzę!

Aschlee mam nadzieje ze uda sie wszystko, co trzeba i wszystko się ułoży!

Dziewczyny jak tak patrze na ta nasza tabelke to slicznie to wyglada :)
ja tez cche tak wyladowac :p

Aschlle strasznie mi przykro :-( Mocno Cie przytulam. Ja wierze, ze w końcu nam się uda, bo komu się ma udać jak nie nam, w końcu my tego tak bardzo pragniemy... Jak będziesz potrzebować rozmowy, to pisz.

reklama
Do góry