reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Ja Jak byłam u lekarza z panika ze w 1 wszym cyklu się nie udało to on ze rok trzeba się starać i dopiero martwić ale zapytał czy mąż nasienie badał he
Ale zdziwiona jestem ze nam się w 2 cyklu udało...nie wiem jak ale liczę że się uda tak teraz

reklama
Kamilove naprawdę ci tak lekarz wprost powiedział? No Ale czasami właśnie jak się czegoś bardzo pragnie i jednak na się siłę stawić czoła temu...to może być wszystko pomyślnie...;)
Naprawdę dokładnie tak powiedział. Ze według niego kolejna ciąża skończy się tak samo bo tu jest za duże tsh za dużo przeciwciał itd. I że staram się na własną odpowiedzialność bo on tego nie popiera.

Lux,

Mój lekarz mówi co innego i statystyki zdrowych par tez niestety. Często blokada psychiczna nie pozwala zajść. Wiec przez nakręcenia staramy się dłużej. Wszak ponoć chęć posiadania dziecka to najlepsza antykoncepcja ;);)
Ale ja nie jestem zdrowa. Wiec wiem co mnie czeka. I przeraza mnie to :(

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Dzien Dobry:-)

Mrowkaa i Zakocona- GRATULACJE:-)
Martaha-zdrowia dla corci a dla Ciebie duzo sil.
Kamilove: masz niedoczynnosc???
Ewel: jak spojrzalam na to zdjecie to mialam lzy w oczach.

Zrobilam dzis Ca 125, fsh i estradiol.

To niesamowite, jak zlozona jest psychika czlowieka. Wiekszosc moich wynikow pokazuje, ze nie mam szans. Ale gdzies we mnie tli sie nadzieja.

Ostatnia edycja:
Ewel no &&&&& by szybko sie udalo....
Mi sie udawalo od razu i teraz leci juz 6 cykl...i wiesz jestem w takim punkcie ze zastanawiam sie czy jest wszystko w porzadku ze mna...bo przeciez niebylo problemow dotychczasowo...gdy bede wiedziec ze jestem zdrowa moge czekac spokojnie, ale mysl mnie dobija ze cos gra u mnie tak jak powinno...

Ewel no &&&&& by szybko sie udalo....
Mi sie udawalo od razu i teraz leci juz 6 cykl...i wiesz jestem w takim punkcie ze zastanawiam sie czy jest wszystko w porzadku ze mna...bo przeciez niebylo problemow dotychczasowo...gdy bede wiedziec ze jestem zdrowa moge czekac spokojnie, ale mysl mnie dobija ze cos gra u mnie tak jak powinno...
O to to :) gdybym wiedziała że nic mi nie jest to bym nie panikowala. Ale boję się że te cykle które marnuje np pogłębia mi domniemana Endometrioze, że tsh jeszcze bardziej będzie szaleć i nikt mi w końcu ciąży nie będzie chciał prowadzić :(

A przede wszystkim boje się kolejnej straty. Bardzo:|

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Kamilove-każdy lekarz ma inne podejście. Ja mojemu ufam i wiem, że gdy do niego pójdę to mi pomoże. I wierzę, że będzie dobrze. Bo musi być dobrze!

Julia a ile temu sie udało Tobie? Bo u mnie 3 msc więc tak.myślę że w 3 msc chyba nagle nie stałam się mniej płodna ale kto wie;))

Zofia jak masz nadzieje i siłę to walcz.. Wyniki czasami pokazują ze nie ma szans a dzieje się inaczej znam takie przypadki kochana.

reklama
Do góry