reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja Jak byłam u lekarza z panika ze w 1 wszym cyklu się nie udało to on ze rok trzeba się starać i dopiero martwić ale zapytał czy mąż nasienie badał he
Ale zdziwiona jestem ze nam się w 2 cyklu udało...nie wiem jak ale liczę że się uda tak teraz

reklama
Kamilove naprawdę ci tak lekarz wprost powiedział? No Ale czasami właśnie jak się czegoś bardzo pragnie i jednak na się siłę stawić czoła temu...to może być wszystko pomyślnie...;)
Naprawdę dokładnie tak powiedział. Ze według niego kolejna ciąża skończy się tak samo bo tu jest za duże tsh za dużo przeciwciał itd. I że staram się na własną odpowiedzialność bo on tego nie popiera.

Lux,

Mój lekarz mówi co innego i statystyki zdrowych par tez niestety. Często blokada psychiczna nie pozwala zajść. Wiec przez nakręcenia staramy się dłużej. Wszak ponoć chęć posiadania dziecka to najlepsza antykoncepcja ;);)
Ale ja nie jestem zdrowa. Wiec wiem co mnie czeka. I przeraza mnie to :(

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Dzien Dobry:-)

Mrowkaa i Zakocona- GRATULACJE:-)
Martaha-zdrowia dla corci a dla Ciebie duzo sil.
Kamilove: masz niedoczynnosc???
Ewel: jak spojrzalam na to zdjecie to mialam lzy w oczach.

Zrobilam dzis Ca 125, fsh i estradiol.

To niesamowite, jak zlozona jest psychika czlowieka. Wiekszosc moich wynikow pokazuje, ze nie mam szans. Ale gdzies we mnie tli sie nadzieja.

Ostatnia edycja:
Ewel no &&&&& by szybko sie udalo....
Mi sie udawalo od razu i teraz leci juz 6 cykl...i wiesz jestem w takim punkcie ze zastanawiam sie czy jest wszystko w porzadku ze mna...bo przeciez niebylo problemow dotychczasowo...gdy bede wiedziec ze jestem zdrowa moge czekac spokojnie, ale mysl mnie dobija ze cos gra u mnie tak jak powinno...

Ewel no &&&&& by szybko sie udalo....
Mi sie udawalo od razu i teraz leci juz 6 cykl...i wiesz jestem w takim punkcie ze zastanawiam sie czy jest wszystko w porzadku ze mna...bo przeciez niebylo problemow dotychczasowo...gdy bede wiedziec ze jestem zdrowa moge czekac spokojnie, ale mysl mnie dobija ze cos gra u mnie tak jak powinno...
O to to :) gdybym wiedziała że nic mi nie jest to bym nie panikowala. Ale boję się że te cykle które marnuje np pogłębia mi domniemana Endometrioze, że tsh jeszcze bardziej będzie szaleć i nikt mi w końcu ciąży nie będzie chciał prowadzić :(

A przede wszystkim boje się kolejnej straty. Bardzo:|

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Kamilove-każdy lekarz ma inne podejście. Ja mojemu ufam i wiem, że gdy do niego pójdę to mi pomoże. I wierzę, że będzie dobrze. Bo musi być dobrze!

Julia a ile temu sie udało Tobie? Bo u mnie 3 msc więc tak.myślę że w 3 msc chyba nagle nie stałam się mniej płodna ale kto wie;))

Zofia jak masz nadzieje i siłę to walcz.. Wyniki czasami pokazują ze nie ma szans a dzieje się inaczej znam takie przypadki kochana.

reklama
Do góry