reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

No i dodzwoniłam się i jutro idę do lekarza. Mam nadzieję, że dostaniemy już zielone światełko. A że dziś mam 8 dzień cyklu wiec owu jeszcze nie było więc nadzieja jest duża:biggrin2:. Tym bardziej, ze w zeszłym cyklu owu była dopiero w 22 dc. A cały cykl miał 37 dni. Trzymajcie kciuki:tak:

reklama
A mi się wydaje ze i my tak do końca się nie rozumiemy. Ja jestem po dwóch stratach i po długich staraniach i stad te moje rozterki załamania. Wiem ze nie dam rady raz jeszcze przez to wszystko przechodzić. A wy np myślicie sobie o panikuje a tu dopiero 4cs itd. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Mi moja mama wytłumaczył przy pierwszej ciąży ze lepiej ze straciłam ja tak wcześnie niż gdybym miało to się stać w 20tyg gdy już czuję ruchy i wogole. O dziwo najpierw się wkurzył, a potem dotarło do mnie, że z dwojga złego lepiej tak. I powoli się z tym godzilam. Prawda jest taka ze chorego dziecka tez bym mieć nie chciała nie chciałabym patrzeć jak się męczy itd wiec natura podjęła brutalna ale najlepsza decyzję.
Teraz juz wogole nie mówimy o staraniach i stracie drugiej bo nie lubię pytań i rad typu a to nie za wcześnie Jagodą mała jest, jak wy sobie poradzić, dwójka dzieci to nie jedno itd

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Kamilove masz rację. Mi lekarz pow tak że może to brzmi nie fajnie ale na pewno lepiej że tak się stało w 8 tyg niż 20 tym np lub że wlasnie dziecko urodziło by się bardzo chore i zmarło... No lepiej fakt wiadomo ze najlepiej gdyby było całe i zdrowe i bym Nie musiała tego przechodzić.
Każdy stratę przeżywa inaczej ale ja wiem że na pewno mi łatwiej niż komuś kto stracił dziecko w 25 tyg i je rodzil własnymi siłami....

Witam! Jestem tutaj nowa. Z mężem staramy się o dzidzie już nawet nie pamiętam od kiedy. W końcu stwierdziłam że musi być coś nie tak i poszłam do gina, a męża wysłałam na badania nasienia. Cały czas myślałam że to we mnie tkwi problem, okazało się jednak że mąż ma problem z żołnierzykami. Załamka jak gin powiedział że szanse są bardzo małe. Zalecił żebym kupila dla męża PROXEED PLUS wiec kupilam. Bierze już 2 miesiące a pod koniec lutego ma wybrac się na kolejne badania nasienia... boje się że nic to nie dało a lek nie należy do tanich. Z miesiąca na miesiąc żyje nadzieją że w końcu sie udało ale @ przychodzi bez opóźnienia. Teraz mam dni plodne a jutro owulacje więc starania na całego. Znowu nadzieja że tym razem sie uda. Wiecie może czy ten lek napewno jest skuteczny? Pozdrawiam wszystkie staraczki ������

hej dziewczyny:)
podczytuje Was codziennie przed snem ale taki młyn że nie ma czasu napisać..

Gratuluje wszystkim zaciążonym!! No cieszę się Waszym szczęściem i mam nadzieję , że szcześliwie doczekacie rozwiązania;)

Lady jak się czujesz? Czy już masz obajwy ciążowe ??:) Proszę pokaż mi zdjęcie tej koszulki dla twojej małej, bo czytałam o niej na tel ale zdjęcia nie mogłam otworzyć:)

Ewel mam nadzieję, że z malutką wszystko będzie dobrze.. Małe dzieci nie powinny wcale chorować.. To takie niesprawiedliwe, że pijaczek pod żabką codziennie tankuje tanie winiacze i nic mu nie jest a taki maluch ledwo przyszedł na świat i już kroplówki i szpitale..

Kamilove ja pije Inofolic i ja go kupuje po 25zł przez internet co 3 msc apteka internetowa ma wyprzedaż właśnie tego inofolicu. Jak znajdę nazwę tej apteki to Wam dziewczyny wrzucę.

Milka jak twoja tarczyca? Kiedy masz następną wizytę?

Enej dzieki ze pytasz, chyba dobrze sie czuje i objawy ciazy zaczynaja sie pojawiac. A co do koszulki to byla akcja AnniTess wiec ja musisz prosic ;-) ja niestety nie mam jeszcze dzieci.
A jak u ciebie, śluz sie oprawil? Ty juz po owu czy jeszcze przed?

reklama
AnnieTes no wlasnie testy maja to do siebie ze wskazuja na zblizajaca sie owulke a ie momet owulki, czyli u ciebie jednak moglo byc troche pozniej, najwazniejsze ze ci sie udalo.
Bo jak z tego przytulanka po owulce to szanse na chlopca a jak z tego przytulanka kilka dni przed to wieksze szanse na dziewczynke

Do góry