reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Zuzka ja czułam ból brzucha i janikow trochę podobnie jak na @.
Oj dobrze dobrze zaciazonym ja dziś działam;)he.

Z mała minimalnie lepiej.... Podobno te ropnie troszkę się zmniejszają może to efekt imunoglobiny która wczoraj zaczęli jej dawać

reklama
Przed chwila ubierałam się w ekspesowym tempie! Chodziłam se w szlafroku, gdy usłyszałam, że chodzi pan za wodę. W moment się ubrałam, a pan zaginął w akcji heh. Ale przynajmniej ubrana jestem :D

Witam

A mnie od rana zalalo:/
Wiec zaczynamy nowy cykl , nowy z ktorgo owu niewystepuje:-(

Ale zamowie dzis Infolic i testy, moze uda mi sie obserwacje zrobic bo licze na to ze jajnik sie obudzi sie!!!

Majdaczek kolejny termin to 2.03 6cykl

Zakocona :/:/:/
Przykro mi :( następny cykl będzie Wasz :-*
nie wytrzymałam i siknęłam. negatyw.
no to nie powiem, żebym miała jeszcze jakieś nadzieje :(
Nic tu nie pisze bo wiem, że jednak się udało :)
Cześć dziewczyny - kilka dni nie zaglądałam i widzę,że nie mam szans nadrobić zaległości :szok::szok::szok:

Wpadłam się pochwalić i życzyć powodzenia kolejnym :-)

Zobacz załącznik 666372
Gratuluję :)
Mrówka, gratulacje!!!!!

A ja bardzo proszę o ocenę, czy tylko ja i mój L mamy zwidy, czy kreseczka jest?!

I są dwie :D Gratki!!
Witajcie !
Melduję się z doskoku - moja córcia dostała zapalenia płuc i już drugi tydzień siedzimy w domku, więc nawet nie ma czasu na forum... Do mnie @ miała przyleźć 18 styxcznia , a dalej jej nie ma - test negatywny (robiłam 3 razy ostatni wczoraj, wiec już nie wim o co chodzi...niby czuję że zaraz przyjdzie, a tu nic...już mnie to wkurza, bo mieliśmy zacząć starania a tu kicha bo cykl nie chce się rozpocząć i bądź tu mądry o co chodzi... z poprzedniego cyklu do owu nie było przytulanek, a dopiero po wizycie , gdy gin stwierdził że już "po ptakach", więc nie wiem co jest grane. W czwartek mam się zgłosić po receptę, to może coś podpytam jak @ nie przylezie...
Gratuluję pięknych kreseczek !!! :)
Ewela Zdrówka dla małej.
Zdrówka dla córeczki :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Lux, mam tak jak przy Hania wszechogarniające zmęczenie...pierwszy trymestr z Hanusią przespałam, teraz się nie da ;) Więc ledwo żyję... Poza tym metaliczny smak u ustach. I tyle puki co.

Ja dziś na obiad coś z kapustą kiszoną ale jeszcze nie wiem co :-p Musze trochę zjeść surowej bo mam kłopot z qpą :sorry: Może zrobię krokiety z kapustą i mięsem?!

reklama
AnnieTes a jestes pewna ze owulacje mialas wlasnie wtedy, moze dzien pozniej w tem dniu kiedy myslisz ze juz bylo po owu?
Dptytuje sie bo chce nauczyc sie u siebie okreslac dokladnie ten dzien wtedy moze bedzie latwiej zaskoczyc

Do góry