reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Zuzka ja czułam ból brzucha i janikow trochę podobnie jak na @.
Oj dobrze dobrze zaciazonym ja dziś działam;)he.

Z mała minimalnie lepiej.... Podobno te ropnie troszkę się zmniejszają może to efekt imunoglobiny która wczoraj zaczęli jej dawać

reklama
Przed chwila ubierałam się w ekspesowym tempie! Chodziłam se w szlafroku, gdy usłyszałam, że chodzi pan za wodę. W moment się ubrałam, a pan zaginął w akcji heh. Ale przynajmniej ubrana jestem :D

Witam

A mnie od rana zalalo:/
Wiec zaczynamy nowy cykl , nowy z ktorgo owu niewystepuje:-(

Ale zamowie dzis Infolic i testy, moze uda mi sie obserwacje zrobic bo licze na to ze jajnik sie obudzi sie!!!

Majdaczek kolejny termin to 2.03 6cykl

Zakocona :/:/:/
Przykro mi :( następny cykl będzie Wasz :-*
nie wytrzymałam i siknęłam. negatyw.
no to nie powiem, żebym miała jeszcze jakieś nadzieje :(
Nic tu nie pisze bo wiem, że jednak się udało :)
Cześć dziewczyny - kilka dni nie zaglądałam i widzę,że nie mam szans nadrobić zaległości :szok::szok::szok:

Wpadłam się pochwalić i życzyć powodzenia kolejnym :-)

Zobacz załącznik 666372
Gratuluję :)
Mrówka, gratulacje!!!!!

A ja bardzo proszę o ocenę, czy tylko ja i mój L mamy zwidy, czy kreseczka jest?!

I są dwie :D Gratki!!
Witajcie !
Melduję się z doskoku - moja córcia dostała zapalenia płuc i już drugi tydzień siedzimy w domku, więc nawet nie ma czasu na forum... Do mnie @ miała przyleźć 18 styxcznia , a dalej jej nie ma - test negatywny (robiłam 3 razy ostatni wczoraj, wiec już nie wim o co chodzi...niby czuję że zaraz przyjdzie, a tu nic...już mnie to wkurza, bo mieliśmy zacząć starania a tu kicha bo cykl nie chce się rozpocząć i bądź tu mądry o co chodzi... z poprzedniego cyklu do owu nie było przytulanek, a dopiero po wizycie , gdy gin stwierdził że już "po ptakach", więc nie wiem co jest grane. W czwartek mam się zgłosić po receptę, to może coś podpytam jak @ nie przylezie...
Gratuluję pięknych kreseczek !!! :)
Ewela Zdrówka dla małej.
Zdrówka dla córeczki :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Lux, mam tak jak przy Hania wszechogarniające zmęczenie...pierwszy trymestr z Hanusią przespałam, teraz się nie da ;) Więc ledwo żyję... Poza tym metaliczny smak u ustach. I tyle puki co.

Ja dziś na obiad coś z kapustą kiszoną ale jeszcze nie wiem co :-p Musze trochę zjeść surowej bo mam kłopot z qpą :sorry: Może zrobię krokiety z kapustą i mięsem?!

reklama
AnnieTes a jestes pewna ze owulacje mialas wlasnie wtedy, moze dzien pozniej w tem dniu kiedy myslisz ze juz bylo po owu?
Dptytuje sie bo chce nauczyc sie u siebie okreslac dokladnie ten dzien wtedy moze bedzie latwiej zaskoczyc

Do góry