reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
No właśnie tyle leków i zamiast lepiej jest gorzej...;( ale co mam zrobić musze wierzyć ze będzie lepiej...

Jej jakaś plaga ciąż się tu robi;)))

Witajcie !
Melduję się z doskoku - moja córcia dostała zapalenia płuc i już drugi tydzień siedzimy w domku, więc nawet nie ma czasu na forum... Do mnie @ miała przyleźć 18 styxcznia , a dalej jej nie ma - test negatywny (robiłam 3 razy ostatni wczoraj, wiec już nie wim o co chodzi...niby czuję że zaraz przyjdzie, a tu nic...już mnie to wkurza, bo mieliśmy zacząć starania a tu kicha bo cykl nie chce się rozpocząć i bądź tu mądry o co chodzi... z poprzedniego cyklu do owu nie było przytulanek, a dopiero po wizycie , gdy gin stwierdził że już "po ptakach", więc nie wiem co jest grane. W czwartek mam się zgłosić po receptę, to może coś podpytam jak @ nie przylezie...
Gratuluję pięknych kreseczek !!! :)
Ewela Zdrówka dla małej.

Mam nadzieję, że ta plaga ciąż na mnie też wejdzie:-).
Dziś mam 8 dc a jutro lub w czwartek idę do gin więc jeszcze przed owulką. Jeśli da nam już zielone światełko to w tym cyklu zaczynamy :tak:.
W zeszłym cyklu owulka była w 22 dniu cyklu. Jak będzie w tym nie mam pojęcia, bo zawsze cykle miałam nieregularne. Mam PCO. Zeszły cykl miałam 37- dniowy.

Lux 15 dziś dzień jest w szpitalu...
Kamkaz na pewno lekarz da Wam zielone światełko. Ja dziś 11dc owu chyba sie zbliża... Zrobię dziś test ale wieczorem dopiero pewnie mi się uda

reklama
Do góry