reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
No właśnie tyle leków i zamiast lepiej jest gorzej...;( ale co mam zrobić musze wierzyć ze będzie lepiej...

Jej jakaś plaga ciąż się tu robi;)))

Witajcie !
Melduję się z doskoku - moja córcia dostała zapalenia płuc i już drugi tydzień siedzimy w domku, więc nawet nie ma czasu na forum... Do mnie @ miała przyleźć 18 styxcznia , a dalej jej nie ma - test negatywny (robiłam 3 razy ostatni wczoraj, wiec już nie wim o co chodzi...niby czuję że zaraz przyjdzie, a tu nic...już mnie to wkurza, bo mieliśmy zacząć starania a tu kicha bo cykl nie chce się rozpocząć i bądź tu mądry o co chodzi... z poprzedniego cyklu do owu nie było przytulanek, a dopiero po wizycie , gdy gin stwierdził że już "po ptakach", więc nie wiem co jest grane. W czwartek mam się zgłosić po receptę, to może coś podpytam jak @ nie przylezie...
Gratuluję pięknych kreseczek !!! :)
Ewela Zdrówka dla małej.

Mam nadzieję, że ta plaga ciąż na mnie też wejdzie:-).
Dziś mam 8 dc a jutro lub w czwartek idę do gin więc jeszcze przed owulką. Jeśli da nam już zielone światełko to w tym cyklu zaczynamy :tak:.
W zeszłym cyklu owulka była w 22 dniu cyklu. Jak będzie w tym nie mam pojęcia, bo zawsze cykle miałam nieregularne. Mam PCO. Zeszły cykl miałam 37- dniowy.

Lux 15 dziś dzień jest w szpitalu...
Kamkaz na pewno lekarz da Wam zielone światełko. Ja dziś 11dc owu chyba sie zbliża... Zrobię dziś test ale wieczorem dopiero pewnie mi się uda

reklama
Do góry