reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witajcie z samego rana
dziewczyny z 2 krececzkami serdecznie gratuluje, szczesciary, w jaki dzien przed owulka mialyscie seksik ze sie udalo?
U mie 2 faza cyklu jestem juz naprawdobodobniej po owulacji i teraz czekanie do @.
W tym cyklu tak jak pisalam wczesniej byla bardzo wczesnie, i teraz wlasnie sie zastanawiam bo mam duphaston w drugiej fazie cyklu od 16 dnia brac jednak skoro owulka byla tak wczesnie to czy zaczab brac wczesniej czy poczekac do 16 dnia, wlasciwie to ginka powiedziala ok 2 dni po owulce wiec nie wiem czy czekac?
I jeszcze jedno pytanie moze ktos bedzie wiedzial, niby owulacje mialam przdwczoraj, objawy na to wskazywaly jednak silny bol owulacyjny wystapil wczoraj wieczorem przez okolo godzine jednak byl on przy zamknietej szyjce, dzis juz ewuidentie od rana dzien bezplodny

ale wam zazdroszcze dziewczyny a jak samopoczucie , objawy jakies mialyscie i jak z ta implantacja bo czesto pisza na forach ze to taki charakterystyczny moment, bole jajnikow, plamienia itp

My mamy ten cud, o którym pisałam, bo w trakcie dni płodnych mój mąż był w Zurychu :p Kochaliśmy się na 4 dni przed i dzień po owulacji! A jak widać się udało :D Czułam ból brzucha jak na @ parę dni później, myślę, że to było implantacja (z resztą też o tym tu wtedy pisałam :D ).

reklama
Do góry