reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Anula u mnie dzisiaj test ovu ciemny ale jeszcze nie tak jak kontrolna ... cos mi sie zdaje ze ovu dzisiaj albo jutro bo jest mega .... dzis 13dc... no i przytulanko wczoraj wieczorem 2 razy i dzisiaj rano .... zobaczymy .... a wiem co to za ból, zwłaszcza jak czas na przytulanko a tu stary coś wykreci ....

Ruda Powodzenia w nauce ....

Zuzka a ty testy robilas ovu ze wiesz czy po sluzie wnioskujesz?

Lady jutro wizyta czy cos pokrecilam ?

Lady aa to pokrecilam ...tzn to ze Aschle jutro to kumalam ale ciebie nie zakodowalam ;-)

Lux zapodaj trochę tej pizzy

W Warszawie też pada. Ja nie umiem chyba też badać szyjki nie robiłam tego nigdy co prawda więc może spróbuję he;)u mnie rosół i makaron że szpinakiem. Kawa w ciąży nie szkodzi jeśli pije się ja z umiarem np 1 filiżankę dziennie i nie bardzo mocna .

Ewel ;-) ja mam takie brudne okno w sypialni, ze nie widze czy pada czy nie ;-) i chyba bedzie brudne przez nast 8 mcy chyba ze moj maz sie nad nim zlituje ;-)
Chyba podesle ci mojego mezula - on ubostwia makaron ze szpinakiem, to chyba jego ulubione danie ;-)

reklama
a powiedzcie mi, czy któraś z was była stymulowana lekiem Clostilbegyt i były jakieś efekty w tym cyklu?
Ja byłam stymulowana i w tym cyklu zaszłam :) więc powodzenia.

Ja szyjki też nie umiem badać :( za tępa jestem. A szkoda bo przydałoby się i to do obserwacji. Mój gin wczesniej jak mu nosiłam wykresy to stale pytał jak szyjka.

Lux,

Ale mi ochoty na pizze narobiłaś ;)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Do góry