reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam się w niedziele.

AnnieTess wielkie gratulacje, piękna beta.

kamakaz witaj i powodzenia. Wpisze Cie w poczekalnie, a jak zaczniecie się starać to podaj termin @.

Aschllee będzie dobrze, Kochana wiesz, ze Ja mocno za Ciebie trzymam cały czas kciuki.

Anulla88 podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

yesenia zdrowia dla synka.

Ruda Hetera witaj i powodzenia. Wpisuje Cie na listę.

My na poprawę humoru zaliczamy dzisiaj z chłopakami McDonald's :-D

Halo halo a gdzie testujące jakieś?

Witam nowe dziewczyny i trzymam kciuki!
Zostały mi 2 dni do testowania. Rany jak ja mam nadzieję, że @ nie przyjdzie i będzie pozytyw!!

Kamkaz a czy Ty próbowałas pić inofolic oj jest bez recepty polecany osoba z pcos i takim które mają nie regularne cykle i nie występuje owulacja np. Dużo dziewczyn pisało że im pomógł... Ze zaszły w ciążę szybko ze miały cykle regularne. Ja mam regularne Ale to kupiłam i pije ;) tylko najlepiej przez Internet zamówić bo jest połowę tańsze niż w aptece chyba ze znajdziesz dobra aptekę która ma dobre ceny jak ja... Wszędzie bylo po 58zl znalazłam za 29.50

Ewel87 ja inofolic zaczęłam bić w kwietniu zeszłego roku i to dzięki niemu zaszłam w ciążę. Teraz po śmierci Majeczki znów zaczęłam pić, bo jestem z niego bardzo zadowolona. Tyle tylko, że ja piję 2 saszetki dziennie, a nie tak jak jest na opakowaniu 1 saszetka. Tak zaleciła moja lekarka i tego się trzymam.

reklama
Do góry