reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Hej dziewczyny :) u mnie to śnieg zdążył spaść od wczoraj dwa razy i dwa razy zniknął. Teraz pada po raz 3 :)

Teścik owu prawie pozytywny , szyjka otwarta tylko ja taka wściekła na męża ze szok. Wczoraj wpadł do niego kumpel i do 6 rano pili śpiewali i w ogóle prawili same mądrości. Mam ochotę go zamordować.

Lux mam nadzieje ze to ciepło ja dopiecze. A długo już ja trzymasz w piekarniku?

Witam nowe dziewczyny ;)

reklama
Witaj Ruda Hetero, fajny masz nick ;-)

siemcia z rana dziewczynki, cos słabiutko testujecie, bierzcie się do roboty :) nutella i jajka heh dobre, aż tak mnie jeszcze nie pogięło :p zastanawiam się nad poranną kawą, odstawić całkiem czy mała z mlekiem nie zaszkodzi?? ja w sumie pijam mleko z kawą nie kawe z mlekiem ale nie odrzuca mnie od niej i jakoś dopiero dzisiaj na to wpadłam ze może jednak odstawić ?? jak myślicie??
Ja tez sie zastanawiam, poki co odstawilam ale chyba sobie inke kupie i bede pic, podobno inke mozna bez zadnych obaw :-)
Pizza w piekarniku :) zapraszam głodomory :)
Mniam mniam, jakie masz dodatki?
U mnie dzisiaj 2gi dzien rosolku a wieczorem zrobie barszcz bialy z kielbaska - na jutro :-)

Ruda musisz dobrze włożyć palec lub dwa palce i szukać jej wysoko lub nisko. Gdy masz trudności by ją wyczuć tzn, że jest wysoko i z reguły zamknęta. Np mi się przed @ opuszcza na dzień przed i otwiera się mocno.

Lady dziś mam ogórek, papryke, cebulę i dużo pieczarek. Daje też zawsze szparagi, ale zapomniałam je kupić. No i dużo sera daje :) potem oregano lub przyprawe do pizzy. A na ciasto daje ketchup pikantny lub koncentrat.

Ja zawsze daje na ciasto koncentrat bo jest bardziej pomidorowy :-) uwielbiam jak jest duzo sera. Jakby jeszcze byly na niej oliwki zamiast pieczarek to juz wogole niebo w gębie. I uwielbiam do pizzy sos czosnkowy , mniam ;-)

Anulka no dość długo była w piecu. Ale włączyli już prąd :) Anulka mój sobie ała zrobił w oko i była ciężka noc. Nerwowy był, ale przeprosił. A Twojemu patelnia przyłoż :)

Ruda, ja tez nie umiem badac szyjki, probowalam ze 100 razy ale jakos nie czuje tego :-( na szczescie bez badania szyjki tez sie da zorientowac co i jak ;-)

reklama
Do góry