reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Jak dla mnie to raczej w ciąży nie jesteś. Być może miałaś cykle bez owu, a te lubią się przeciągac. Ale najlepiej idź do gina lub na bete. Powodzenia!Czesc Dziewczyny jestem tu nowa chcialam zapytac czy moze ktoras z was tez tak mila. ostatnia miesiaczke mialam 14 grudnia cykle mam tak co 30 dni. W tym miesiacu 14 stycznia wieczorem podczas siusiania zauwazylam plamienie na papierze pomyslalam ze to okres jednak rano wstalam i cisza. jeszcze 15 mialam takie plamienie ze śluzem i na tym koniec. Okresu nie ma robilam Pink test w sobote popoludniu i niby wyszla jakas kreska ale to doslownie cien kreski test powtorzylam tym razem inny Quixx i wyszla jedna krecha. okresu nie mam do dzis delikatnie pobolewa mnie brzuch i wczoraj okropnie bolal mnie kregoslup. sama nie wiem juz co o tym myslec. temperature mam 37,1.
Lux
Nic tylko babke pierdzielnąć jakąś patelnią. Jak nie masz odpowiednio ciężkiej to mogę ci podesłac
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Dzieki dziewczyny poczekam jeszcze troszke i powtorze test jak nic nie wyjdzie to bede dzwonic do gina.
Lilolo
Fanka BB :)
Zakocona,
To ja też kciuki zaciskam oby byly II
Jestem ciekawa co tam u naszej Asch
To ja też kciuki zaciskam oby byly II
Jestem ciekawa co tam u naszej Asch
reklama