Anulka a jakie masz testy owulacyjne? Bo jak to są paskowe to one mierzą poziom hormonu wydzielanego przed owulacją. A od pozytywnego testu do wystąpienia owu mija 24-36 godz i w tym czasie testy są negatywne. Chyba ze masz wymaz albo ze śliny.
reklama
Lilolo
Fanka BB :)
A ja zawsze mialam druga kreskę na tych testachAnulka a jakie masz testy owulacyjne? Bo jak to są paskowe to one mierzą poziom hormonu wydzielanego przed owulacją. A od pozytywnego testu do wystąpienia owu mija 24-36 godz i w tym czasie testy są negatywne. Chyba ze masz wymaz albo ze śliny.
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Czesc Kochane widzialam ze o mnie pytalyscie przepraszam ze sie nie odzywam ale testu na razie drugiego nie robie.Dzwonila do mnie genetyk ze badania nie so konca wyszly dobrze w poniedzialek powie mi cos wiecej.Mysle ze chodzi o zespol antyfosfolipidowy bo tylko na ten wynik czekalam,aczkolwiek to chyba nie wszystko.
Lilolo
Podręczniki medyczne i niektórzy lekarze mówią, że najlepiej między 3 a 5dc, ale wiem że są i tacy co twierdzą, że to nie ma żadnego znaczenia w przypadku prl. Ale musi być koniecznie rano i na czczo by wynik był jak najbardziej miarodajny.Dziewczyny, czy to bez różnicy, w którym dc zbadam prl?
Robisz z obciążeniem czy bez?
Lady Agnes
Czesc Kochane widzialam ze o mnie pytalyscie przepraszam ze sie nie odzywam ale testu na razie drugiego nie robie.Dzwonila do mnie genetyk ze badania nie so konca wyszly dobrze w poniedzialek powie mi cos wiecej.Mysle ze chodzi o zespol antyfosfolipidowy bo tylko na ten wynik czekalam,aczkolwiek to chyba nie wszystko.
Aschlee trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby skończyło się na niepotrzebnym strachu.
Lux, ja też badałam 3-5 dc mi moja gin napisała tak na skierowaniu, więc to chyba ma znaczenie
Lilolo
Asch,
Jeżeli to konflikt to dość łatwo się to "leczy" i na pewno będzie dobrze ogromne kciuki!!
Jeżeli to konflikt to dość łatwo się to "leczy" i na pewno będzie dobrze ogromne kciuki!!
Tylko nie nakrecaj sie niepotrzebnie. Bedzie dobrze!
reklama