reklama
Lilolo
Fanka BB :)
U mnie nic nie twierdzą narazie. Ale na pewno i ona się do tego przyczynia. Inną sprawą jest, że mi z jakiegoś niewiadomego powodu nie da zbić się tsh poniżej 5. Ale lekarz endo odrazu mi powiedział, że mam liczyc się z kolejnym poronienie w moim przypadku najlepiej byłoby już nie zachodzić w ciąże. No chyba, że za jakieś parę lat np tsh jednak mi spadnie. To też przecież nie jest wykluczone
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
U mnie nic nie twierdzą narazie. Ale na pewno i ona się do tego przyczynia. Inną sprawą jest, że mi z jakiegoś niewiadomego powodu nie da zbić się tsh poniżej 5. Ale lekarz endo odrazu mi powiedział, że mam liczyc się z kolejnym poronienie w moim przypadku najlepiej byłoby już nie zachodzić w ciąże. No chyba, że za jakieś parę lat np tsh jednak mi spadnie. To też przecież nie jest wykluczone
A slyszalas o poscie dr Dabrowskiej??? Moze warto. Ja bylam w zeszlym roku przez 6 tyg. Nie zlamalam sie ani razu. Kolejny cykl byl moze dluzszy ale takiego sluzu to ja nie mialam od dawien dawna. Polecilam zastosowac go kolezance (endometrioza) i ona zaszla w ciaze w pierwszym cyklu po :-)
Lux współczuję. Każdy chyba ma w rodzinie taką potworę :/ ja miałam ale jak w końcu zobaczyła, że na mnie nie działają jej złośliwości i manipulacje to sobie odpuściła. Sprawiaj wrażenie, że to co ona mówi/robi spływa po Tobie jak po kaczce. Bądź na luzie i obojętna wobec niej, to zadziała niech nie myśli, że ma nad Tobą władzę!
Czesc Dziewczyny jestem tu nowa chcialam zapytac czy moze ktoras z was tez tak mila. ostatnia miesiaczke mialam 14 grudnia cykle mam tak co 30 dni. W tym miesiacu 14 stycznia wieczorem podczas siusiania zauwazylam plamienie na papierze pomyslalam ze to okres jednak rano wstalam i cisza. jeszcze 15 mialam takie plamienie ze śluzem i na tym koniec. Okresu nie ma robilam Pink test w sobote popoludniu i niby wyszla jakas kreska ale to doslownie cien kreski test powtorzylam tym razem inny Quixx i wyszla jedna krecha. okresu nie mam do dzis delikatnie pobolewa mnie brzuch i wczoraj okropnie bolal mnie kregoslup. sama nie wiem juz co o tym myslec. temperature mam 37,1.
reklama
Annie z nią się tak nie da. Te zakupy dziś to był horror. Byłyśmy w mięsnym, kupiłam tam to i owo na chleb. Potem markety i w inter też brałam na chleb obklad. A ona przy tych obsługujących mówi: ooo bogaci jesteście, że taka droga szynkę bierzesz. Jaki wstyd. Potem przy kasie mówi: byłaś przedtem w tamtym mięsnym, nie mogłas tam wziąć wszystkiego? Tylko latasz tu i tam? Powiedziałam: wsypie ci dziś cyjanek do kawy, przysięgam!