reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Zamówiłam 20 testów owu w zestawie z 5 ciążowymi, ziółka zaraz będę piła i zaczynam modlić się o Cud :)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

reklama
AnnieTess, gratuluję bety :) ja się nie znam, ale wydaje mi się, że ok ;)

Co do pory na rodzenie dzieci, to zawsze chciałam mieć wiosenne dziecko albo wczesnoletnie ;) ale teraz to już mi wszystko jedno - byle zdrowe i w tym roku :D

A jeszcze mam jedno pytanie w kwestii TSH do ekspertów ;) czy infekcja np. gardła mogła mieć wpływ na wynik?

moim zdaniem nie ma to wplywu na wynik TSH ;)

Zamówiłam 20 testów owu w zestawie z 5 ciążowymi, ziółka zaraz będę piła i zaczynam modlić się o Cud :)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

to widze przygotowana jak na wojne! :D:D:D

Witajcie
Przeczytałam wszystkie strony od początku roku. Stwierdzam, że będę tu najmłodsza przynajmniej tak mi się wydaje mam 22 lata (tzn kończę w maju) . Znalazłam się w podbramkowej sytuacji. Czytam o staraniach i jestem przerażona. Dobra, krótko o mnie dzidziunia chcieliśmy planować w przyszłym roku ale jak grom z jasnego nieba trzeba teraz. Dosłownie poszłam z zatruciem do lekarza po l4 a wylądowałam na kardiologii w szpitalu, tomografia z kontrastem. Diagnoza zastawka serca nie domyka się i aorta zwężona ( nikt nigdy nie słyszał ani szmerów nawet EKG miałam dobre). Słowa lekarza " Musi Pani udać się jeszcze do swojego lekarza ginekologa jeśli planuje Pani rodzinę trzeba już zacząć. Za dwa lata organizm może nie podołać".
Dlatego się tu znalazłam jako taka młodzinka.
Ginekolog potwierdził, że trzeba no to my do roboty.
Cykle mam 30 dni max 31 @ trwa 5-7 dni
Przytulanko było 15,17,18,19
następna @ na być 02.02 może nie będzie

Przy tym cyklu nic szczególnego nie robiliśmy ani testu na owu ani wspomagaczy, bo gin powiedział, że bardzo młoda jestem i może udać bez pomagaczy, które mogą serducho osłabić. Od razu zapisał mnie na kolejną wizytę na 23 lutego.
tak to u mnie wygląda.

reklama
Do góry