reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzień dobry!
Właśnie sprawdziłam jeszcze raz wyniki badań i pojawiły się wszystkie dane i tabelki, więc zwracam im honor ;)

Zaraz się zabieram za sprzątanie, gotowanie i szykowne powitania dla M. :) Dziś wieczorem wraca i dowie się o drugim baby :D
Przyznam, że podziwiam samotne matki. Pięć pełnych dni i nocy sam na sam z dzieckiem mnie lekko wykończyło ;) Mam przyjaciółkę, która samotnie wychowuje dziecko ale mieszka z rodzicami wiec ma pomoc. A ja nikogo... no ale musimy się przyzwyczaić bo M. będzie dużo latał. Ta ciąża będzie inna niż pierwsza...

Ewel, muszą być jakieś leki choćby takie na depresjję poporodową, ale to na pewno trzeba skonsultować z lekarzem i może też z pediatrą... Trzymam kciuki za Twoją siostrzenicę <3 i za siostrę.

AnnieTess w jaki sposób chcesz M powiedzieć?;)napisz nam jaka reakcja jego na to była...
Jak ja jestem ciekawa czy uda nam się... Pije ten inofolic niech działa na owu he

Dziewczyny kiedy można robić betę najwcześniej?

Annie,

Najważniejsze, żeby fasolka była zdrowa i ładnie rosła pod serduchem :) a reszta jakoś będzie :D

Dzwonili z media expert. Załatwią sprawę tego pobrania i przesyłkę do rąk własnych dostanę 2.02 :) kurcze ucieszyłam się jak cholera bo kasy drugi raz nie muszę ruszsć. I dobrze, że nie zamówiłam kolejnego tableta ;)
Dzięki za tę radę z urzędem konsumenta ;);)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

AnnieTess w jaki sposób chcesz M powiedzieć?;)napisz nam jaka reakcja jego na to była...
Jak ja jestem ciekawa czy uda nam się... Pije ten inofolic niech działa na owu he

Dziewczyny kiedy można robić betę najwcześniej?
Tu dziewczyny mi pisały, że najlepiej 11-12dc. Ale mi lekarz mówił, że już 8-9dni od owu jest ważna :tak:

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry