reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja chyba zacznę robić testy od sb owu.. Bo się boję ze mnie ominie...swoją droga moja siostrzenica 2 miesięczna 12 dzień w szpitalu... Postawili lekarze zła diagnozę zamiast lepiej jest gorzej:( jutro maja się na radzac... Co i jak . Trzymałam ja dziś na rękach welflon 2 główce...w stopce i w raczce bidulka taka dzielna...

ewel straszne jest to cierpienie dzieci :-(

a ja tak siedzę i myslę , czy tym razem się udało, tak bardzo nie chciałabym mieć tego zabiegu...

Yesenia ja wiem... Ja Jak dziś trzymałam małą to myślałam że mam aniołka swojego którego straciłam w 8 tyg i żeby tam u góry pomógł nam by z mała szybko było lepiej... By lekarze wiedzieli co jest... Ona sie urodziła równo miesiąc po moim zabiegu..miałam go 16 października ona się ur 16listopada... Może śmieszne ale dziwne to trochę..

Luxu dziś 14 dc a owulka byłą 12 dnia, była dość szybko bo zawsze miałam 13-14 dzień a w poprzednim tylko 15 dnia , myślę że teraz jak się nie uda to cykl bedzie krótki

Ewela jezu to takie straszne:-:)'( co ona zrobila? Ze juz tak cierpi?
Ewel a miala moze chwile wczesniej jakies szczepienie? Teraz sie tyle slyszy o tych szczepieniach ze koniec...:-(

Yesenia witaj;-)
No mam nadzieje ze sie udalo;-)

Kurde robię już jutro test owu bo się boję... Ze ominie mnie . a dziś z moim mężem rozmawiać próbowałam o tym samo zaspokajaniu sie i on twierdzi ze tego nie robi... Ze ma mnie do tego.... A potem dodał mała w szpitalu a ty o takie bzdetyy mnie pytasz

reklama
Do góry