reklama
Ja chyba zacznę robić testy od sb owu.. Bo się boję ze mnie ominie...swoją droga moja siostrzenica 2 miesięczna 12 dzień w szpitalu... Postawili lekarze zła diagnozę zamiast lepiej jest gorzej jutro maja się na radzac... Co i jak . Trzymałam ja dziś na rękach welflon 2 główce...w stopce i w raczce bidulka taka dzielna...
Yesenia ja wiem... Ja Jak dziś trzymałam małą to myślałam że mam aniołka swojego którego straciłam w 8 tyg i żeby tam u góry pomógł nam by z mała szybko było lepiej... By lekarze wiedzieli co jest... Ona sie urodziła równo miesiąc po moim zabiegu..miałam go 16 października ona się ur 16listopada... Może śmieszne ale dziwne to trochę..
Ewela jezu to takie straszne:-'( co ona zrobila? Ze juz tak cierpi?
Ewel a miala moze chwile wczesniej jakies szczepienie? Teraz sie tyle slyszy o tych szczepieniach ze koniec...:-(
Yesenia witaj;-)
No mam nadzieje ze sie udalo;-)
Ewel a miala moze chwile wczesniej jakies szczepienie? Teraz sie tyle slyszy o tych szczepieniach ze koniec...:-(
Yesenia witaj;-)
No mam nadzieje ze sie udalo;-)
Kurde robię już jutro test owu bo się boję... Ze ominie mnie . a dziś z moim mężem rozmawiać próbowałam o tym samo zaspokajaniu sie i on twierdzi ze tego nie robi... Ze ma mnie do tego.... A potem dodał mała w szpitalu a ty o takie bzdetyy mnie pytasz
reklama