reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

jak wiadomo w ciąże jest możliwość zajścia nawet i w okres więc w zasadzie nie ma reguly dla owu, jedyne co jest pewne to to ze okres jest 14dni po owu, ale sama owu to może być kiedy jej się podoba :)

reklama
moja kuzynka w pierwsza ciaze zaszla w 6 dc, kochali sie wtedy tylko raz, to byla wpadka, z druga corka tez wpadla, bo myslala, ze karmienie piersia chroni przed zajsciem i ma rok po roku dwie corki :)

Natalia w @ mozna zajsc w ciaze? Jakim cudem?;-)
No wlasnie przychodzi kiedy chce!
kochana wlasnie dlatego tabsy anty trzeba zaczynać brac w pierwszy dzień miesiączki bo w trzecim już jest ryzyko, tak mi moja gin tlumaczyla i np. plemniczki żyją nawet do 5 dni kochasz się w okres a ovu masz 8dc i dzidzia gotowa :)jak chcesz to poczytaj w necie są artykuly na ten temat, okres to niepewny środek anty

AnnieTess, gratuluję bety :) ja się nie znam, ale wydaje mi się, że ok ;)

Co do pory na rodzenie dzieci, to zawsze chciałam mieć wiosenne dziecko albo wczesnoletnie ;) ale teraz to już mi wszystko jedno - byle zdrowe i w tym roku :D

A jeszcze mam jedno pytanie w kwestii TSH do ekspertów ;) czy infekcja np. gardła mogła mieć wpływ na wynik?

reklama
Do góry