reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Milka miło zobaczyć twoje wpisy; ) myślałam że mi się gdzieś zagubilas; ) co u ciebie?

Tak tsh powinno być poniżej 2 jak najblizesz 1. W tedy jest łatwiej zajść w ciążę i ja donosi.

A czy ktoś może mi powiedzieć coś na temat fsh?

a wiesz odpuscilismy starania, czekam jak na szpilkach na badanie tsh (w piatek robie) wzielam sie za siebie cwicze codziennie no i sie przeprowadzamy w piatek na inne mieszkanie :)

o fsh nic nie wiem :)

a z tsh to fakt najlepiej miedzy 1-1,5 :)

No rodzice niestety wiecznie żyć nie będą:( my raczej na pomoc rodziców nie możemy liczyć jeśli już to minimalna...Ale te wszystkie zasady Abu kobieta mogła urodzić dziecko i mieć jakiś przychód są.chore...

AnniwTess teraz widze testy! Piekne kreseczki;-)
Najlepiej zrobic po 46 godzinach kolejna bete

Pkati niby lepiej na dole mierzyc tempke;-)

Ja tarczyce TSH mam 0,57

Ewel jesli konczy ci sie umowa, to firma przedluza ci do rozwiazania, a pozniej podchodzisz pod ZUS i on wyplaca ci pieniadze na macierzynskie

Ewel-moi rodzice zwłaszcza tata są za mną strasznie. Może z matka nie mam dobrych relacji, ale wiem, że pomoże. Gdy byłam w pierwszej ciąży i akurat nie miałam umowy o pracę to właśnie rodzice nam pomagali.

AnniwTess teraz widze testy! Piekne kreseczki;-)
Najlepiej zrobic po 46 godzinach kolejna bete

Pkati niby lepiej na dole mierzyc tempke;-)

Ja tarczyce TSH mam 0,57

Ewel jesli konczy ci sie umowa, to firma przedluza ci do rozwiazania, a pozniej podchodzisz pod ZUS i on wyplaca ci pieniadze na macierzynskie
Też mam coś koło tego to TSH. To źle?

Wcale nie musi podpisać przedłużenia, to nie jest jego obowiązek. To zależy od jego dobrej woli, było o tym, w jakimś programie jeszcze jakiś czas temu. No chyba, że się coś zmieniło.

reklama
Na badanie nasienia może wysłać ginekolog. Po wcześniejszej konsultacji z parą. Czyli na wizytę trzeba pójść we dwójkę. Lub można je zrobić odpłatnie samemu albo w klinice leczenia bezpłodności albo przy jakimś szpitalu.

Milka mi też lekarz kazał odpuścić więc się nie staraliśmy ale też nie zabexpieczalismy.

Julia mój endo mówi ze poniżej 1 też nie jest dobrze.

Do góry