reklama
*Milka*
Fanka BB :)
Milka miło zobaczyć twoje wpisy; ) myślałam że mi się gdzieś zagubilas; ) co u ciebie?
Tak tsh powinno być poniżej 2 jak najblizesz 1. W tedy jest łatwiej zajść w ciążę i ja donosi.
A czy ktoś może mi powiedzieć coś na temat fsh?
a wiesz odpuscilismy starania, czekam jak na szpilkach na badanie tsh (w piatek robie) wzielam sie za siebie cwicze codziennie no i sie przeprowadzamy w piatek na inne mieszkanie
o fsh nic nie wiem
a z tsh to fakt najlepiej miedzy 1-1,5
AnniwTess teraz widze testy! Piekne kreseczki;-)
Najlepiej zrobic po 46 godzinach kolejna bete
Pkati niby lepiej na dole mierzyc tempke;-)
Ja tarczyce TSH mam 0,57
Ewel jesli konczy ci sie umowa, to firma przedluza ci do rozwiazania, a pozniej podchodzisz pod ZUS i on wyplaca ci pieniadze na macierzynskie
Ja tarczyce TSH mam 0,57
Ewel jesli konczy ci sie umowa, to firma przedluza ci do rozwiazania, a pozniej podchodzisz pod ZUS i on wyplaca ci pieniadze na macierzynskie
Też mam coś koło tego to TSH. To źle?AnniwTess teraz widze testy! Piekne kreseczki;-)
Ja tarczyce TSH mam 0,57
Wcale nie musi podpisać przedłużenia, to nie jest jego obowiązek. To zależy od jego dobrej woli, było o tym, w jakimś programie jeszcze jakiś czas temu. No chyba, że się coś zmieniło.
reklama
Na badanie nasienia może wysłać ginekolog. Po wcześniejszej konsultacji z parą. Czyli na wizytę trzeba pójść we dwójkę. Lub można je zrobić odpłatnie samemu albo w klinice leczenia bezpłodności albo przy jakimś szpitalu.
Milka mi też lekarz kazał odpuścić więc się nie staraliśmy ale też nie zabexpieczalismy.
Julia mój endo mówi ze poniżej 1 też nie jest dobrze.
Milka mi też lekarz kazał odpuścić więc się nie staraliśmy ale też nie zabexpieczalismy.
Julia mój endo mówi ze poniżej 1 też nie jest dobrze.