reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Majdaczek,

Ja też wierzę, że znajdziesz już niedługo pracę. Na pewno jest Ci ciężko, ale będzie w końcu lepiej :tak:
Dzielna jesteś i wytrzymaj jeszcze trochę [emoji7]

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

reklama
AnnieTess zgadzam się z 100%. Jak można mieć wiele dzieci, jak Państwo nie zapewnia nam przynajmniej minimalnych warunków do tego.
Ja jak poroniłam, to nie było mnie w pracy parę dni i już nie miałam do czego wracać :wściekła/y: A nie wspomnę, ze to praca tez przyczyniła się do tego, ze straciłam swoje maleństwo. Szkoda gadać... ;(

Ostatnia edycja:
Majdaczek nie przejmuj się ja mam podobnie trochę bo jak nie znajdę w ciążę do końca marca Max to potem musze czekać ja przedłużenie umowy... Bo poród musi tak wypadac by umowa jeszcze trwała inaczej nie będę miała.macierzyńskiego...a nie możemy sobie na to pozwolić...

To jest brak słów na to wszystko... Rodzic dzieci a gdzie to wsparcie dla Nas... Człowiek się boi na zwolnienie iść..w ciąży nawet...bo nie wie czy będzie miał do czego wrocic

Te pierwsze oryginalne :) fajne! Reszta też ładna ale taka typowo komunijna. Musisz się zastanowić w którą stronę iść, klasycznie czy awangardowo ;) no i czy nie masz jakiejś cioci/babci która będzie oburzona, że na zaproszeniu nie ma hostii ;)

AnneTess na tych pierwszych jest hostia, nie doża, ale właśnie dlatego mi się podobają, bo są eleganckie, ale i nie przesadzone, tak jak niektóre. Chyba zamówię te pierwsze.

Dziękuje Wam za pomoc.

reklama
28 dc test negatywny... buuu, niech @ juz przychodzi to zaczne działać, ale tym razem chyba zamówie sobie testy owulacyjne :)

Do góry