reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Bałagan to mało powiedziane. Chce kasę i naprawdę niech spadają. Babka na infolini mówi, że ona nie wie o co chodzi.

Lux,

Ja też okresu ni widu ni słychu, ale dopiero wczoraj leki odstawiłam

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

reklama
Yesenia no to fajnie ze jajnik ruszyl;-) chcialabym zeby moj sie obudzil w koncu!

Ewel pozniej musisz placic by korzystac z wszystkich rzeczy:/
Przestajesz korzystac kiedy chxesz bo wykupujesz pakiet albo na miesiac lub na 3 miesiace

Lady agnes trzymam kciuki za wizyte&&&&&&

Luxuorius może powoli się rozkręca? Ja właśnie ostatni okres miałam taki dziwny 4 dni plemienia ;/ najpierw delikatnie i potem coraz bardziej ;/

Ktoś pisał kiedyś ze nie jest zadowolony z tego ovufriend ja korzystam z aplikacji womanlog pro i jestem bardzo zadowolona. Zapłaciłam raz kilka zł i mam;)

reklama
Ewel-ja to pisałam. Anulka-ja nigdy nie mam plamien przed @. Zaczyna lecieć na dobre od razu. Też temu jestem zdziwiona, że nad ranem miałam minimalne plamienie brązowe a teraz cisza.

Do góry