reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Miedzy 8-9 cieżko było określić bo zarodki różnej wielkości były. Tabletkę miałam podawaną z 27/28.03Kamilove to w którym tygodniu miałaś zabieg? Ja w 10/11. A co do ilości kobiet tracących dzieci to mi lekarz mówił, że codziennie mają w szpitalu zabieg łyżeczkowania
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
anulka88k
Wiecie ja kiedyś myślałam że to raczej rzadki problem. Ale byłam mlodziutka jak byłam w ciąży z Krzysiem a już wtedy miałam bardzo dużo problemów i przelezalam z pół ciąży w szpitalu. Do tego mialam okropna ginekolog - nic mi nie powiedziala a skad ja mialam sie domyslic? Na szczęście udało mi się go donosic. A później poronienie wcześnie bo to był 6 tydz nie miałam zabiegu sama się ocyscilam. I biochemiczna.
Jakoś tak się o tym nie mówi głośno i człowiek myśli ze jest sam z tym wszystkim... ze jest jakiś gorszy...
Myślicie że to może mieć jakiś wpływ na późniejsze ciążę? Ze może być problem z zagniezdzeniem?
Jakoś tak się o tym nie mówi głośno i człowiek myśli ze jest sam z tym wszystkim... ze jest jakiś gorszy...
Myślicie że to może mieć jakiś wpływ na późniejsze ciążę? Ze może być problem z zagniezdzeniem?
Ostatnia edycja:
Lilolo
Anulka,
Mój gin mówi, że jeżeli nie bylo zabiegu to nie będzie problemu
Po łyżeczkowaniu ponoć różnie to wygląda. Często jest problem z grubością endometrium więc i problem z zagniezdzeniem.
Mój gin mówi, że jeżeli nie bylo zabiegu to nie będzie problemu
Po łyżeczkowaniu ponoć różnie to wygląda. Często jest problem z grubością endometrium więc i problem z zagniezdzeniem.
Lilolo
Ewel,
Dokładnie na to nie ma reguly. Nasza Agnes też miała łyżeczkowanie i jest fasol
Dokładnie na to nie ma reguly. Nasza Agnes też miała łyżeczkowanie i jest fasol
reklama