reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Jak nie zaplacisz, to sami z Ciebie zrezygnuja:-)

Dziewczyny, dzis na pytania odpowiada ekspert z Ovufriend. Mam nadzieje, ze i na moje odpowie. Juz sie boje ! Mam wypieki. Wolalalabym, zeby to rosnaca temperatura po owulacji tak dzialala.

reklama
Ewel kurcze nie pamiętam ;/ my jak urodził się Krzyś mieszkaliśmy na wynajętej kawalerce która miała cala 17 m i dawalismy rade. Teraz mamy swoje mieszkanie i tez jej coś nie pasuje. Mamy swoje plany, ale też im Nie pasuje.
Nam pomaga dużo moja mama. Jak jestem na praktykach albo na zajęciach to po szkole odbiera Krzysia i siedzi u niej. Bo w sumie pracuje u nas tylko M. Ja tak dorywczo.
Lady Agnes trzymam kciuki za wizytę.
Ja korzystam z ovufriend miesiąc nie cały i ciekawa jestem ci potem musze płacić? Czy jest jakiś pakiet ubozszy za free?
Luxourius jak mało za prąd płacisz. My dwa razy tyle ;/

Anulka, no pierwszy rachunek tu za dwa miesiące miałam 84 zł. A przecież normalnie palimy światło, pralka, piekarnik i tv dużo chodzą. Yesenia wątpię by to wyrostek :)

Lady Agnes, trzymam kciuki! :)

Po miesiącu na ovufriend ma się ten pakiet darmowy, ale on ma jakieś ograniczone funkcje, np. nie wyznacza owulacji.

Ja korzystam z ovufriend ok 1,5vroku lub dluzej, jak wygasnie abonament to dalej mozna korzystac tylko wszystko jest czarno biale i nie ma niektorych funkcji np prognoza cykli czy detektor ciazy po za tym nje mozna tez obejrzec wszystkich wykresow, ale owulacje dalej zaznaczy jak bedziemy wpisywac dane

reklama
Do góry